Verhoef Service Company in het nieuws

De beste rijtips van een privéchauffeur

De privéchauffeurs en directiechauffeurs van Verhoef zijn dagelijks onderweg en zijn daardoor in staat om u veilig van A naar B te brengen. Wilt u weten waarom onze chauffeurs zo goed kunnen autorijden? Lees hieronder de vier tips & tricks van onze privéchauffeurs en directiechauffeurs.

Lees meer

Wanneer kunt u een privéchauffeur huren?

Een privéchauffeur verzorgt uw vervoer wanneer u dat nodig heeft. Als u bijvoorbeeld zelf niet in staat bent om te rijden, klanten wilt vervoeren of uw tijd onderweg goed wilt besteden, staan de ervaren privéchauffeurs van Verhoef voor u klaar. Lees meer over de situaties waarin u een privéchauffeur kunt huren.

Lees meer

Wat mag u van een privéchauffeur verwachten?

De belangrijkste eigenschap van een privéchauffeur is natuurlijk de rijvaardigheid. Goed kunnen rijden is echter niet het enige wat u mag verwachten van een professionele chauffeur. Heeft u bijvoorbeeld extra beveiliging nodig of bent u slecht ter been? Dan hebben wij een chauffeur die u beschermt of begeleidt.

Lees meer

De gemiddelde Nederlander reist 11.000 km per jaar

Het CBS onderzoekt jaarlijks de mobiliteit en het vervoer in Nederland. Deze infographic toont de feiten en cijfers van het reisgedrag van Nederlanders.

Lees meer

Reizen we binnen tien jaar per vliegende taxi?

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op in de taxibranche. Het aantal elektrische taxi’s neemt nog steeds toe en er worden momenteel tests uitgevoerd met zelfrijdende taxi’s zonder chauffeur. Er bestaan zelfs concrete ideeën voor een vliegende taxi; vliegtuigbouwer Airbus wil in 2017 al de lucht in met een prototype.

Lees meer

Elektrische auto’s bij Verhoef Service Company: vergroening van het wagenpark

In Nederland rijden meer dan tweehonderdduizend elektrische of hybride auto’s rond. Ook vervoerbedrijven werken steeds vaker met elektrische vervoermiddelen. De autobranche heeft de afgelopen jaren flink geïnnoveerd met het oog op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid: het aantal elektrische auto’s schiet hierdoor omhoog. Ook bij Verhoef Service Company rijden we sinds kort met elektrische taxi’s.

Lees meer

De duurste en goedkoopste taxiritten wereldwijd

Uit onderzoek van Cheapflights is gebleken dat de prijsverschillen voor een taxirit in verschillende steden wereldwijd behoorlijk groot zijn. In welke stad betaalt u de hoofdprijs voor een taxi en in welke stad kost een taxirit u slechts een schijntje?

Lees meer

Nissan Leaf en Evalia toegevoegd aan EV-vloot Mijn-Taxi

Stickers, taxikeuring en boordcomputer klaar? Ja, afleveren maar.... Donderdag 20 oktober was het dan zo ver, de 1e "Mijn-Taxi" Nissan's werden afgeleverd.Lees meer

Verhoef gaat met Mijn-Taxi voor EV

Is taxivervoer met elektrische taxi's wel mogelijk? Bas Serné, algemeen directeur van Verhoef Personenvervoer, beantwoordt deze vraag met een volmondig "JA": "Sinds eind augustus exploiteren we onder één van onze merknamen "Mijn-Taxi" een zestal Kia Soul's EV en onze 1e ervaringen zijn zeer positief. Onze uitdaging was niet zozeer om te bewijzen of je met de huidige elektrische auto's ook taxi kunt rijden, nee, onze uitdaging was of we de auto konden inzetten op projecten waarbij de tarieven liggen op het niveau van bijvoorbeeld het contractvervoer (zorgvervoer, leerlingenvervoer, wmo- en regiotaxi) en tegelijkertijd een bijdrage kunnen leveren aan schoner milieu door het terugdringen van de CO2 uitstoot. Met de Kia Soul hebben we een auto uit het segment van ca 33.000 euro kostende EV voertuigen met een actieradius van ongeveer 175 km op een volle accu. Qua prijs en range bijna 1/3e van een Tesla Model S maar daardoor niet minder geschikt.Lees meer

De top 10 ergernissen van automobilisten

U zult zelf vast wel eens geïrriteerd raken door de soms bijzondere of (erger nog) gevaarlijke manoeuvres van onze medeweggebruikers. Allsecur en Traffic Radio hebben onderzocht wat de grootste ergernissen in het verkeer zijn. Ouderen die te langzaam rijden, mensen die pas op het allerlaatste moment ritsen of bestuurders die rijden onder invloed: wie haalt bij u het bloed onder de nagels vandaan?

Lees meer

Getoond 1–10 van 7112345678