Wat is het verschil tussen een privéchauffeur en een directiechauffeur?

Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van chauffeurs? Wellicht vraagt u zich af wat het verschil is tussen een prive-chauffeur en een directiechauffeur? En wanneer u in welke situatie het beste van welk type chauffeur gebruik kunt maken. Wij zullen het kort voor u toelichten.

Overeenkomsten tussen een directiechauffeur een een privechauffeur

Zowel onze privéchauffeurs als directiechauffeurs zijn gediplomeerd met een CCV-D certificaat en daarnaast beschikken ze over een EHBO-diploma. Tegenwoordig worden door verschillende aanbieders een studentchauffeur ook ingezet als privéchauffeur. Bij ons maakt u echter altijd gebruik van een chauffeur die gediplomeerd is voor zowel- privéchauffeur als directiechauffeur ritten.

Wat is een directiechauffeur en waarvoor kan je hem inhuren?

Oorspronkelijk is een directiechauffeur, zoals het woord aangeeft, een chauffeur die door directieleden of hoger management van een organisatie of vereniging van gebruik wordt gemaakt om zich te laten vervoeren. Sommige bedrijven hebben een directiechauffeur vast in dienst, anderen bedrijven maken gebruik van een directiechauffeur op afroep. Bij ons kunt u een directiechauffeur reserveren of vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Bij een directiechauffeur kunt u ervoor kiezen of u deze met of zonder auto inhuurt. Wanneer u kiest voor een directiechauffeur met auto zult u niet alleen een aangename reis hebben u wordt daarnaast in een luxe auto naar uw werk en/of afspraken gereden. Uitgebreide informatie over een directiechauffeur kunt u vinden op de volgende pagina: directiechauffeur

Wat is een privechauffeur en waarvoor kan je hem inhuren?

Een privéchauffeur verzorgt uw vervoer wanneer u dat nodig heeft. Dit kan zijn in de gevallen dat u niet in staat bent om zelf te rijden bijvoorbeeld omdat u aan het revalideren bent van een ongeluk of een medische ingreep. Ook wanneer u klanten wilt vervoeren of laten ophalen van een luchthaven is een privechauffeur uitermate geschikt. Maar ook wanneer u zelf uw tijd onderweg goed wilt besteden. Bij ons kunt een directiechauffeur inzetten als u eigen privé chauffeur. Dit is mogelijk voor als u uw eigen auto wilt gebruiken of een privechauffeur wilt gebruiken inclusief de huur van een auto.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.