Auto met chauffeur huren

Gebruik uw tijd op de weg nuttig door ontspannen op de achterbank door te werken terwijl u naar uw volgende afspraak gaat. Door een auto met chauffeur te huren bij Verhoef Service Company komt u ontspannen en optimaal voorbereid aan op de plaats van bestemming.

Waarom een auto met chauffeur huren van Verhoef Service Company?

Wilt u een auto met chauffeur huren? Eventueel kunt u tijdelijk u eigen auto niet gebruiken of wilt u de luxe ervaren van een privéchauffeur met auto. Verhoef Service Company heeft een aantal auto’s ter beschikking met directie of privéchauffeur die u kunt huren. Daarnaast heeft Verhoef service company diverse betrouwbare partnerverhuurders waarmee wij u in contact kunnen brengen. Met deze partners hebben wij een jarenlange samenwerking. 

  • Gekwalificeerde (CCV) en ervaren chauffeurs
  • Ruime keuze uit verschillende stijlvolle wagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor zowel individuen als voor groepen (tot 200 mensen)
privéchauffeur
privé chauffeur met auto

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs zijn die u kunt inhuren zijn in het bezit van een CCV-diploma. Daarnaast hebben zij altijd een representatieve uitstraling een uitstekende rijvaardigheid. Naast de wensen die onze klanten stellen aan onze chauffeurs, zijn er ook andere vaardigheden waar onze chauffeurs aan voldoen. Zo bieden wij u ook chauffeurs aan met een training in levensreddend handelen, ervaring met beveiliging en/of met begeleiding op het gebied van persoonsbegeleiding.

Onze wagens

E Klasse Verhoef

E Klasse

De E-klasse heeft het comfortniveau Businessclass en dus zeer luxe uitgevoerd. De riante ruimte achterin en galante veercomfort maakt deze auto uitermate geschikt voor het privé vervoeren. Met zijn 231 pk sterke motor en soepele automaat wordt u zuinig en comfortabel van afspraak tot afspraak gereden door onze privéchauffeur.

S Klasse Verhoef

S Klasse

Het comfort van de S-Klasse. Deze prachtige auto’s zijn niet alleen geschikt om u privé te vervoeren, maar ook met al uw (zaken)relaties. De V6 met maar liefst 285 pk in combinatie met de 9-traps automaat brengt u soepel en snel van locatie naar locatie.

V Klasse Verhoef

V Klasse

De V-Klasse is de langste auto uit ons wagenpark. U kunt dan ook rustig doorwerken door de comfortabele suspension en de robuuste 3.0 liter motor. De Businessclass krijgt vorm door een volledig lederen interieur, getinte ramen achter, airconditioning en tal van andere opties.

Niveaus van onze chauffeurs

U kunt bij Verhoef Service Company een privéchauffeur boeken uit een van onderstaande niveaus:

Prijzen

Wij hanteren geen vast tarief, maar stellen altijd een offerte op maat op. De prijs wordt bepaald door een groot aantal factoren, zoals de afstand, locatie, frequentie, type auto en het opleidingsniveau van de chauffeur. Daarnaast kunt u kiezen voor allerlei luxe opties zoals drinken aan boord, wachten op locatie. Wilt u weten hoeveel een auto met chauffeur van Verhoef Service Company voor u kost? Vraag dan direct een offerte aan!

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.