Onze chauffeurs

Wanneer u tijdens uw reis comfortabel door wilt werken, kunt u ervoor kiezen om een auto met chauffeur te reserveren bij Verhoef Service Company. Onze chauffeur rijdt u naar uw plaats van bestemming, terwijl u uw vergadering of presentatie voorbereidt, uw zakenpartner belt of u inleest voor de vergadering. Wij maken voor elke klant een offerte op maat en verzekeren u op die manier altijd van de scherpste prijs.

Een professionele en representatieve chauffeur

Altijd een CCV-D gecertificeerde chauffeur

Comfortabele rit voor zakelijke taken of ontspanning

Te boeken met of zonder auto

Waarom een chauffeur van Verhoef Service Company?

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en gekwalificeerd. Zo hebben zowel onze privé- als directiechauffeurs een CCV-D-certificaat. Dit certificaat is het bewijs dat de chauffeur beschikt over adequate kennis, inzicht en vaardigheid ten aanzien van rijvaardigheid, verkeersveiligheid, regelgeving en serviceverlening.

Wanneer dit wenselijk is, kunnen wij u ook een chauffeur met EHBO-certificaat, persoonsbeveiliging of – begeleiding aanbieden. Al onze chauffeurs beschikken over een aangename rijstijl en zien er te allen tijde representatief uit. Ook zijn zij getraind op het alert blijven op onverwachte situaties. Voor studentchauffeurs kunt u terecht bij Chauffeursdiensten Nederland.

Niveaus van onze chauffeurs

Bij Verhoef Service Company kunt u kiezen uit vier niveaus van chauffeurs. Al onze chauffeurs beschikken over de basisvaardigheden, namelijk een veilige en prettige rijvaardigheid. Bovendien beschikken zij over een formele en representatieve uitstraling.

Vanaf het tweede niveau zijn onze chauffeurs ook in staat om in te grijpen tijdens levensbedreigende situaties. Ook wanneer u behoefte heeft aan personeelsbegeleiding of -beveiliging, kunt u vertrouwen op de vaardigheden van onze chauffeurs.

Een chauffeur met of zonder auto

Kiest u ervoor om een chauffeur te huren, dan zal de chauffeur u vervoeren in uw eigen voertuig. Het is bij Verhoef Service Company ook mogelijk om een chauffeur inclusief auto te boeken. Wij hebben verschillende soorten auto’s tot onze beschikking waarmee we u graag comfortabel op uw plek van bestemming brengen.

 Onze beschikbare wagens

E Klasse

De E-klasse heeft het comfortniveau Businessclass en dus zeer luxe uitgevoerd. De riante ruimte achterin en galante veercomfort maakt deze auto uitermate geschikt voor het privé vervoeren. Met zijn 231 pk sterke motor en soepele automaat wordt u zuinig en comfortabel van afspraak tot afspraak gereden door onze privéchauffeur.

S Klasse

Het comfort van de S-Klasse. Deze prachtige auto’s zijn niet alleen geschikt om u privé te vervoeren, maar ook met al uw (zaken)relaties. De V6 met maar liefst 285 pk in combinatie met de 9-traps automaat brengt u soepel en snel van locatie naar locatie.

V Klasse

De V-Klasse is de langste auto uit ons wagenpark. U kunt dan ook rustig doorwerken door de comfortabele suspension en de robuuste 3.0 liter motor. De Businessclass krijgt vorm door een volledig lederen interieur, getinte ramen achter, airconditioning en tal van andere opties.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.