Wanneer kunt u een privéchauffeur huren?

Een privéchauffeur verzorgt uw vervoer wanneer u dat nodig heeft. Als u bijvoorbeeld zelf niet in staat bent om te rijden, klanten wilt vervoeren of uw tijd onderweg goed wilt besteden, staan de ervaren privéchauffeurs van Verhoef voor u klaar. Lees meer over de situaties waarin u een privéchauffeur kunt huren.

Woon-werkverkeer

In de file staan is allesbehalve efficiënt. Toch kunt u tijdens het reizen ook productief zijn. Huur een privéchauffeur om u naar uw werk te rijden, zodat u zelf kunt werken tijdens het reizen. Even een mailtje sturen, bellen of een presentatie doornemen, zo besteedt u uw tijd veel beter! Lees onze tips om uw reis zo productief mogelijk te maken.

Revalidatie

Na een ongeluk of medische ingreep moet u vaak weken of zelfs maanden revalideren. Dit is vervelend, zeker wanneer u niet in staat bent om auto te rijden. Een privéchauffeur is dan een uitkomst. De chauffeur brengt u overal heen: naar uw werk, opleiding of de dokter. Zo bent u niet afhankelijk van familie en vrienden en kunt u gaan en staan waar u wilt.

Luchthaven

Wanneer u een vliegtuig moet halen, wilt u zeker weten dat u op tijd op het vliegveld bent. De deskundige chauffeurs van Verhoef Service Company zorgen dat ze ruim op tijd zijn en houden rekening met drukte in het verkeer, zodat u nooit te laat komt. U hoeft zich dus niet druk te maken over het halen van het vliegtuig. Ook zorgen wij dat u al uw bagage eenvoudig kunt meenemen.

Thuisbrengen na een receptie of diner

Tijdens een diner drinkt u een paar glazen wijn, bij een receptie wordt u een glaasje bubbels aangeboden. Na twee glazen alcohol mag u niet meer zelf naar huis rijden, dus dan is het heel handig om een chauffeur te hebben die u veilig thuisbrengt. U kunt zorgeloos genieten van uw avond en wordt na het diner netjes voor uw deur afgezet.

Klanten en gasten vervoeren

Regelt u het vervoer voor uw klanten of gasten, boek dan een privéchauffeur. De chauffeur van Verhoef verzorgt het vervoer en is op tijd op de juiste locatie, zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken. U laat een goede indruk achter bij uw klanten of gasten wanneer er een professionele chauffeur voor ze klaarstaat. Bij Verhoef Service Company kunt u ook een auto met chauffeur huren.

Heeft u een chauffeur nodig? Huur een privéchauffeur bij Verhoef Service Company.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.