Wat mag u van een privéchauffeur verwachten?

De belangrijkste eigenschap van een privéchauffeur is natuurlijk de rijvaardigheid. Goed kunnen rijden is echter niet het enige wat u mag verwachten van een professionele chauffeur. Heeft u bijvoorbeeld extra beveiliging nodig of bent u slecht ter been? Dan hebben wij een chauffeur die u beschermt of begeleidt.

3 categorieën privéchauffeurs

De privéchauffeurs van Verhoef Service Company kunnen worden onderverdeeld in drie niveaus met verschillende competenties.

Comfort CCV-D1 CCV-D2
Basisvaardigheden inclusief levensreddend handelen
Assertieve rijstijl met basis beveiligingstechnieken
Persoonsbeveiliging inclusief ontsnappingstechnieken

Comfort: levensreddend handelen

Al onze chauffeurs zijn opgeleid om u op een veilige en prettige wijze naar uw bestemming te brengen. Neem bijvoorbeeld onze comfort chauffeurs die u begeleiden wanneer u slecht ter been bent en eerste hulp verlenen in noodsituaties. Wanneer u problemen heeft met uw gezondheid of betrokken raakt bij een ongeval, is de chauffeur in staat om direct eerste hulp te verlenen.

CCV-D1: beveiligingstechnieken

Heeft u behoefte aan extra beveiliging? Dan is het mogelijk om een chauffeur met het CCV-D1 diploma te kiezen. Deze chauffeurs kunnen eerste hulp verlenen in noodsituaties, maar beheersen ook basis beveiligingstechnieken. Een chauffeur met een CCV-D1 certificaat is in staat om persoonlijke veiligheidsrisico’s in te schatten en te voorkomen.

CCV-D2: persoonsbeveiliging

De kwalificaties van een chauffeur met een CCV-D2 certificaat gaan nog een stapje verder. De chauffeur is getraind in het rijden met hoge snelheid en onder bijzondere omstandigheden. Ook het herkennen van risicovolle situaties en multitasking is van belang bij persoonsbeveiliging. Huurt u een auto met chauffeur, dan is het mogelijk om te kiezen voor geblindeerde ramen, zodat u voldoende privacy heeft tijdens het reizen.

Wilt u een privéchauffeur huren met een assertieve rijstijl of een chauffeur die gespecialiseerd is in persoonsbeveiliging? Neem dan contact op met Verhoef Service Company en reserveer een privéchauffeur. Het is ook mogelijk om een auto met chauffeur te huren.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.