Onvergetelijke chauffeurs in films

Een privéchauffeur is perfect wanneer je je reistijd effectief wilt besteden. Ook in Hollywood zijn ze bekend met het fenomeen. Daarom zien we chauffeurs ook regelmatig terug in films: vaak niet alleen in de rol van chauffeur, maar ook als wijze raadgever. Wij zetten een paar opvallende chauffeurs voor je op een rijtje.

Driving Miss Daisy

Een van de meest memorabele privéchauffeurs is Hoke in Driving miss Daisy. In de awardwinnende film speelt Morgan Freeman de chauffeur van Miss Daisy, een welgestelde Joodse vrouw op leeftijd. Met zijn waardevolle levenslessen bewijst hij dat een chauffeur veel meer kan dan autorijden: hij is een onmisbare bron van wijsheid.

Dumb & Dumber

Ook Lloyd uit Dumb & Dumber behoort in het rijtje memorabele chauffeurs thuis, al is dat eigenlijk niet positief te noemen. Een slechtere chauffeur dan Jim Carrey zul je niet snel vinden. Hij is lui, nonchalant en rijdt gewoon door terwijl hij achterstevoren zit om met zijn doodsbange passagier te kletsen.

Princess Diaries

In de Princess Diaries speelt Hector Elizondo de rol van de chauffeur van prinses Mia. Chauffeur Joe neemt de taak op zich om Mia rond te rijden én haar bij te staan met zijn wijze raad. Hij leert Mia hoe ze zich hoort te gedragen als prinses en hoe ze zich thuis voelt tussen de andere royals.

My Chauffeur

Deze klassieke film uit de jaren 80 viel op door de vrouwelijke chauffeur die fantastisch kon autorijden. De pittige limousine chauffeuse wordt gespeeld door Deborah Foreman. Wanneer ze de eerste lastige klanten de les heeft gelezen wordt ze de beste chauffeur in de branche.

The Dark Knight

Alfred is niet alleen de butler van Bruce Wayne, maar ook zijn privéchauffeur. Chauffeur Alfred, gespeeld door Michael Caine, is een van de meest toegewijde butlers die je ooit zult zien. Zijn liefde voor de familie waarvoor hij werkt, en dan met name Bruce Wayne, is ongekend.

Wil je na het zien van al deze fantastische (en minder goede) chauffeurs zelf een privéchauffeur huren? Neem dan contact op met Verhoef Service Company via 0297 219 065 of via info@verhoefservicecompany.nl.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.