Directiechauffeur

Wilt u ook comfortabel reizen en wilt u tijdens uw reis ook nog productief blijven? Dat is mogelijk wanneer u een directiechauffeur reserveert bij Verhoef Service Company. U wordt naar uw plaats van bestemming gereden terwijl u uw vergadering of presentatie voorbereidt, zich nog even inleest of mensen contacteert.

Waarom een directiechauffeur van Verhoef Service Company?

  • Werken terwijl u reist
  • Representatief
  • Een goede match op basis van uw wensen
  • Hoge mate van comfort

Boek direct een directiechauffeur

Bel direct: 0297-219065

Onze directiechauffeurs

Bij Verhoef Service Company werken alleen de meest gekwalificeerde directiechauffeurs. Onze directiechauffeurs zijn veelzijdig, discreet en professioneel. Op basis van uw wensen kiezen wij de ideale chauffeur voor u.

De directiechauffeur is een representatieve dienstverlener die u op ontspannen wijze naar uw bestemming brengt. Indien u dit wenst kunnen wij u een chauffeur aanbieden die beschikt over een EHBO-certificaat en/of ervaring met beveiliging en persoonsbegeleiding. Maar welke chauffeur u ook kiest, ze zijn allemaal vakmensen die u verzekeren van een comfortabele reis.

Directiechauffeur met of zonder auto

Bij Verhoef Service Company leggen we u graag in de watten met onze all-inclusive service.  U krijgt dan niet alleen een directiechauffeur met een CCV-diploma, maar ook een auto die geheel naar uw wens is. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over verschillende mooie, elegante en luxe wagens zoals de Mercedes-Benz E300-serie en de lange Audi A8 3.0 TDI. Deze wagens zorgen ervoor dat u, naast een comfortabele reis, ook een goede eerste indruk maakt.

 Onze wagens

 

Directievervoer met onze Mercedes
E 220 - serie

Onze zeer luxe uitgeruste Mercedes E 220 is zeer geschikt voor directievervoer of het vervoeren van uw belangrijke gasten. De auto is volledig uitgevoerd in leder, leeslampjes, getinte ramen, automaat voor soepel vervoer en getinte achterramen voor extra privacy.

Vraag direct een offerte op maat aan

 

Directievervoer met onze Mercedes
E 300- serie

De E 300-serie is zeer luxe uitgevoerd en heeft het comfortniveau van Businessclass. Deze auto is vanwege de riante ruimte achterin en het luxe veercomfort uitermate geschikt voor het vervoeren van directieleden. Met zijn 231 pk sterke motor en soepele automaat wordt u zuinig en comfortabel van afspraak tot afspraak gereden.

Vraag direct een offerte op maat aan

 

Directievervoer met onze Mercedes
S 350 L- serie

De S 350-serie Limousine biedt u het typische comfort van Mercedes maar de ruimte van een limousine. Deze serie is uitermate geschikt om u en uw gasten op een extra luxe wijze te vervoeren. Zijn 285 pk V6 en de automatische transmissie met maar liefst 9 versnellingen zorgt ervoor dat u geruisloos van locatie tot locatie wordt vervoerd.

Vraag direct een offerte op maat aan

 

Directievervoer met onze verlengde
Audi A8

De verlengde Audi A8 is een van de ruimste auto’s in ons wagenpark. De ruimte om u heen, de krachtige 3.0 liter motor en comfortabele vering zorgt ervoor dat u rustig door kunt werken tijdens de reis. Met een interieur van volledig leder, getinte ramen, zonwering en airconditioning geniet u van echte Businessclass.

Vraag direct een offerte op maat aan

Boek direct een directiechauffeur

Bel direct: 0297-219065

Een directiechauffeur voor al uw wensen

Alle directiechauffeurs van Verhoef Service Company stellen u in staat om op stijlvolle en ontspannen wijze op uw bestemming te arriveren. Maar mocht u speciale wensen hebben ten aanzien van onze chauffeurs, dan helpen wij u graag de ideale chauffeur te vinden.

U kunt bij Verhoef Service Company een privéchauffeur boeken uit een van onderstaande niveaus:

Comfort CCV-D1 CCV-D2 CCV-D3
Basisvaardigheden inclusief levensreddend handelen
Assertieve rijstijl met basis beveiligingstechnieken
Persoonsbeveiliging inclusief ontsnappingstechnieken
Bovengemiddelde anticipatie in uitzonderlijke situaties

Basisvaardigheden inclusief levensreddend handelen

Comfort
CCV-D1
CCV-D2
CCV-D3

Assertieve rijstijl met basis beveiligingstechnieken

Comfort
CCV-D1
CCV-D2
CCV-D3

Persoonsbeveiliging inclusief ontsnappingstechnieken

Comfort
CCV-D1
CCV-D2
CCV-D3

Bovengemiddelde anticipatie in uitzonderlijke situaties

Comfort
CCV-D1
CCV-D2
CCV-D3


Levensreddend handelen

Een directiechauffeur die getraind is in levensreddend handelen is onmisbaar wanneer u extra behoefte heeft aan zekerheid op het gebied van veiligheid en gezondheid. Het levensreddend kunnen handelen betekent dat de chauffeur in staat is om verschillende eerste-hulphandelingen uit te voeren in geval van betrokkenheid bij een ongeluk.

Beveiligingservaring

Indien u extra veilig wilt reizen dan kunt u kiezen voor een chauffeur met beveiligingservaring. Onze chauffeurs vergroten uw veiligheid en zorgen ervoor dat u ontspannen onderweg bent. Daarnaast beschikken verschillende wagens uit ons wagenpark over geblindeerde ramen waarmee u extra privacy heeft.

Wij krijgen soms van cliënten de vraag of er de mogelijkheid is om met extra veiligheid te kunnen reizen. Dit kan zijn om verschillende redenen en gelukkig kunnen wij die extra veiligheid aanbieden. Daarnaast beschikken verschillende wagens uit ons wagenpark over geblindeerde ramen waarmee u extra privacy heeft.

Persoonsbegeleiding

Bent u slecht ter been of heeft u een andere fysieke beperking? Dan kunt u bij ons een directiechauffeur boeken die u optimaal kunt ondersteunen bij onder meer het in- en uitstappen.

Neem contact met ons op