Directiechauffeur

Wilt u ook comfortabel reizen en wilt u tijdens uw reis ook nog productief blijven? Dat is mogelijk wanneer u een directiechauffeur reserveert bij Verhoef Service Company. U wordt naar uw plaats van bestemming gereden terwijl u uw vergadering of presentatie voorbereidt, zich nog even inleest of mensen contacteert.

Waarom een directiechauffeur van Verhoef Service Company?

  • Werken terwijl u reist
  • Representatief
  • Een goede match op basis van uw wensen
  • Hoge mate van comfort
Directiechauffeur in pak
directiechauffeur

Onze directiechauffeurs

Bij Verhoef Service Company werken alleen de meest gekwalificeerde directiechauffeurs. Onze directiechauffeurs zijn veelzijdig, discreet en professioneel. Op basis van uw wensen kiezen wij de ideale chauffeur voor u.

De directie chauffeur is een representatieve dienstverlener die u op ontspannen wijze naar uw bestemming brengt. Indien u dit wenst kunnen wij u een chauffeur aanbieden die beschikt over een EHBO-certificaat en/of ervaring met beveiliging en persoonsbegeleiding. Maar welke chauffeur u ook kiest, ze zijn allemaal vakmensen die u verzekeren van een comfortabele reis.

Prijzen

Wij hanteren geen vast tarief, maar stellen altijd een offerte op maat op. De prijs wordt bepaald door een groot aantal factoren, zoals de afstand, locatie, frequentie, type auto en het opleidingsniveau van de directiechauffeur. Daarnaast kunt u kiezen voor allerlei luxe opties zoals drinken aan boord, wachten op locatie. Wilt u weten hoeveel een directiechauffeur van Verhoef Service Company voor u kost? Vraag dan direct een offerte aan!

Directiechauffeur met of zonder auto

Bij Verhoef Service Company leggen we u graag in de watten met onze all-inclusive service.  U krijgt dan niet alleen een directiechauffeur met een CCV-diploma, maar ook een auto die geheel naar uw wens is. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over verschillende mooie, elegante en luxe wagens zoals de Mercedes-Benz E300-serie en de lange Audi A8 3.0 TDI. Deze wagens zorgen ervoor dat u, naast een comfortabele reis, ook een goede eerste indruk maakt.

Een directiechauffeur voor al uw wensen

Alle directiechauffeurs van Verhoef Service Company stellen u in staat om op stijlvolle en ontspannen wijze op uw bestemming te arriveren. Maar mocht u speciale wensen hebben ten aanzien van onze chauffeurs, dan helpen wij u graag de ideale chauffeur te vinden.

U kunt bij Verhoef Service Company een privéchauffeur boeken uit een van onderstaande niveaus:

Levensreddend handelen

Een directiechauffeur die getraind is in levensreddend handelen is onmisbaar wanneer u extra behoefte heeft aan zekerheid op het gebied van veiligheid en gezondheid. Het levensreddend kunnen handelen betekent dat de chauffeur in staat is om verschillende eerste-hulphandelingen uit te voeren in geval van betrokkenheid bij een ongeluk.

Beveiligingservaring

Indien u extra veilig wilt reizen dan kunt u kiezen voor een chauffeur met beveiligingservaring. Onze chauffeurs vergroten uw veiligheid en zorgen ervoor dat u ontspannen onderweg bent. Daarnaast beschikken verschillende wagens uit ons wagenpark over geblindeerde ramen waarmee u extra privacy heeft.

Wij krijgen soms van cliënten de vraag of er de mogelijkheid is om met extra veiligheid te kunnen reizen. Dit kan zijn om verschillende redenen en gelukkig kunnen wij die extra veiligheid aanbieden. Daarnaast beschikken verschillende wagens uit ons wagenpark over geblindeerde ramen waarmee u extra privacy heeft.

Persoonsbegeleiding

Bent u slecht ter been of heeft u een andere fysieke beperking? Dan kunt u bij ons een directiechauffeur boeken die u optimaal kunt ondersteunen bij onder meer het in- en uitstappen.

Meer informatie?
Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-242 83 36U kunt ons ook via mail een vraag stellen. Stuur u vraag dan naar info@verhoefservicecompany.nl. Wij zullen u dan binnen enkele uren beantwoorden.

Onze wagens

E Klasse Verhoef

E Klasse

De E-klasse heeft het comfortniveau Businessclass en dus zeer luxe uitgevoerd. De riante ruimte achterin en galante veercomfort maakt deze auto uitermate geschikt voor het privé vervoeren. Met zijn 231 pk sterke motor en soepele automaat wordt u zuinig en comfortabel van afspraak tot afspraak gereden door onze privéchauffeur.
S Klasse Verhoef

S Klasse

Het comfort van de S-Klasse. Deze prachtige auto’s zijn niet alleen geschikt om u privé te vervoeren, maar ook met al uw (zaken)relaties. De V6 met maar liefst 285 pk in combinatie met de 9-traps automaat brengt u soepel en snel van locatie naar locatie.
V Klasse Verhoef

V Klasse

De V-Klasse is de langste auto uit ons wagenpark. U kunt dan ook rustig doorwerken door de comfortabele suspension en de robuuste 3.0 liter motor. De Businessclass krijgt vorm door een volledig lederen interieur, getinte ramen achter, airconditioning en tal van andere opties.
Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.