Vervoer met stijl en klasse

Verhoef Select Drive vervoert mensen voor wie stijl en klasse een way of life is. Dat vervoer kan incidenteel zijn of contractueel, vaak als economisch aantrekkelijk alternatief voor een vaste directiewagen met chauffeur. We praten over captains of industry, leden van de raad van bestuur en directies en hun binnen- en buitenlandse gasten. Ook overheidsfunctionarissen en hun gasten van zowel rijk, provincies als gemeenten, maken welhaast dagelijks gebruik van onze diensten. Daarnaast hebben we de eer veel Bekende Nederlanders van en naar hun plaats van bestemming te mogen rijden.

Verhoef Select Drive Diensten

Elke kwestie op het gebied van vervoer en bijbehorende zaken kunt u bij ons neerleggen, zolang stijl en klasse er maar een onderdeel van uitmaken.

Een paar voorbeelden:

 

• Wij kunnen u een directiechauffeur ter beschikking stellen die u in uw eigen wagen vervoert.

• Dankzij onze internationale connecties kunnen wij in de meeste landen zorgen voor uw vervoer, dus bijvoorbeeld ook in de VS en Australië.

• Heeft u zeer vertrouwelijke post te vervoeren, dan verzorgen we dat graag voor u.

• Heeft u een congres of een ander evenement waarbij vervoerskwesties spelen, dan kunnen we de gehele vervoersregie voor u verzorgen. Van 25 tot 2500 personen. Dankzij onze tailormade planningsystemen en moderne communicatiemiddelen zijn wij in het gehele land inzetbaar.

• Een directiewagen, al of niet uitgerust met conference seating, is soms een goed alternatief voor kortdurende vliegreizen naar nabij gelegen landen. Het scheelt mogelijk veel wacht- en reistijd.

• We hebben veel ervaring in sightseeing-trips voor buitenlandse gasten. We kennen niet alleen de bekende maar ook de minder bekende typisch Nederlandse plekjes. Deze trips kunnen we overigens ook verzorgen voor grotere groepen met onze Select Coaches.

Onze wagens

E Klasse Verhoef

E Klasse

De E-klasse heeft het comfortniveau Businessclass en dus zeer luxe uitgevoerd. De riante ruimte achterin en galante veercomfort maakt deze auto uitermate geschikt voor het privé vervoeren. Met zijn 231 pk sterke motor en soepele automaat wordt u zuinig en comfortabel van afspraak tot afspraak gereden door onze privéchauffeur.
S Klasse Verhoef

S Klasse

Het comfort van de S-Klasse. Deze prachtige auto's zijn niet alleen geschikt om u privé te vervoeren, maar ook met al uw (zaken)relaties. De V6 met maar liefst 285 pk in combinatie met de 9-traps automaat brengt u soepel en snel van locatie naar locatie.
V Klasse Verhoef

V Klasse

De V-Klasse is de langste auto uit ons wagenpark. U kunt dan ook rustig doorwerken door de comfortabele suspension en de robuuste 3.0 liter motor. De Businessclass krijgt vorm door een volledig lederen interieur, getinte ramen achter, airconditioning en tal van andere opties.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.