Select Coaches

Verhoef Select Coaches

Verhoef Select Coaches vervoert groepen mensen. Het is stijlvol groepsvervoer in de breedste betekenis van het woord. Voor het bedrijfsleven, organisaties, Bekende Nederlanders en hun omgeving, landelijke, provinciale en gemeentelijke overheden en particulieren. En uiteraard ook voor de relaties en gasten die door hen regelmatig ontvangen worden.

Onze coaches zijn op veel momenten inzetbaar

• We beschikken over coaches voor 15 tot 80 passagiers. Met onze vloot kunnen zonodig honderden passagiers tegelijk vervoerd worden.

• Wij rijden relaties of delegaties van onze opdrachtgever vanaf het aankomstpunt, zoals een luchthaven of NS-station, naar de plaats van bestemming. Dat kan bijvoorbeeld een hotel of restaurant zijn, een congrescentrum of een evenementenlocatie waar ook in het land.

 Als u wilt, halen wij uw gasten in het buitenland op en brengen hen later weer terug.

• Een dag op stap met uw stafmedewerkers? In overleg met u wordt een compleet scenario uitgezet, waaraan wij ons graag verplichten.

• U wilt een aantal genodigden naar en van een jubileum of een feest laten vervoeren? Wij staan voor u klaar en besteden veel aandacht aan uw gezelschap. Elke kwestie op het gebied van groepsvervoer waarbij u stijl en klasse verlangt, kunt u bij ons neerleggen.

Coaches van klasse

Men spreekt bij het vervoer van groepen gemakkelijk in termen van bussen en busjes, in ons geval spreken we liever over coaches. Onze coaches hebben een zeer gedistingeerd uiterlijk, waarop onze naam onopvallend is vermeld. Het interieur kan de vergelijking met de business class van een moderne Airbus met glans doorstaan. Onze coaches zijn het beste bewijs dat luxe en comfort wel degelijk bestaan. Fauteuils die ruimte bieden, zonwering, airconditioning, televisie en in een aantal modellen ook een pantry. Onze coaches geven onze gasten de ruimte om in alle rust te genieten.

Mercedes Sprinter

17 zitplaatsen

Touringcar

49 zitplaatsen

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.