6 redenen om een privéchauffeur te huren

Vind jij het leuk om in de spits te rijden, in de file te staan of uren te zoeken naar een parkeerplek? Dan is een privéchauffeur misschien niks voor jou. Als je daarentegen graag snel en comfortabel wilt reizen, lees dan onze zes redenen om een privéchauffeur te huren.

1.      Ideaal als je geen richtingsgevoel hebt

Ga je naar een stad waar je niet bekend bent? Heb je totaal geen gevoel voor richting en verdwaal je altijd? Of heb je geen tijd om uit te zoeken waar je moet zijn? Dan is een privéchauffeur een uitkomst. Je hoeft alleen maar aan te geven wat je bestemming is en hij rijdt je er zó heen.

2.      Tijd besparen

Als je anderhalf uur moet rijden om op je werk te komen, dan besteed je drie uur per dag aan niks doen (behalve rijden dan). Met een chauffeur kun je deze tijd een stuk efficiënter besteden: e-mails beantwoorden, telefoontjes plegen of gewoon even genieten van een goed boek.

3.      Vermijd frustraties

Zelfs als je het normaal gesproken best prettig vindt om auto te rijden, kan het ook een bron van frustratie zijn. Automobilisten die je afsnijden, geen richting aangeven of gevaarlijke capriolen uithalen omdat ze achter het stuur met hun mobiel bezig zijn kunnen enorm frustrerend zijn. Met een privéchauffeur is dit verleden tijd!

4.      Je hoeft niet te parkeren

Laten we eerlijk zijn: parkeren kan – zeker in de stad – een ramp zijn. Waar vind je de dichtstbijzijnde parkeergarage? En waarom regent het nét nu je een paar minuten moet lopen? Een privéchauffeur zet je keurig af voor de deur, zodat je je hier niet druk om hoeft te maken.

5.      Ontspannen avond uit

Dineer, ga uit en neem een paar drankjes. Je weet dat je aan het einde van de avond door de chauffeur naar huis wordt gebracht, dus kun je prima een extra glas wijn, biertje of een cocktail nemen. Geef de verantwoordelijkheid om veilig thuis te komen een avondje uit handen en geniet van een diner, receptie of feest.

6.      De snelste route

Jij hebt werkzaamheden waarin je gespecialiseerd bent. Dat geldt voor een beroepschauffeur ook. Een chauffeur kent de stad omdat dat zijn baan is. Hij brengt je in korte tijd naar elke locatie en kent de beste route in het gebied, rekening houdend met de drukte in spitsuren.

Hebben we jou kunnen overtuigen van de vele voordelen van een privéchauffeur en wil je er zelf een huren? Boek dan direct een privéchauffeur via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.