Bijzondere verhalen: chauffeurs van beroemdheden

Als je een privéchauffeur inhuurt, dan wil je dat deze discreet is. Je moet vanaf de achterbank je diepste geheimen kunnen delen, wetende dat de chauffeur zijn mond dichthoudt. Bij Verhoef Service Company hechten we hier een enorme waarde aan. Toch verschijnen er wel eens verhalen van chauffeurs van andere instanties die zich iets minder strikt aan het beroepsgeheim houden, al noemen ze geen namen.

Vluchtauto

Een privéchauffeur werd ’s avonds laat gebeld door een van zijn klanten met een nogal vreemd verzoek: naar een kroeg komen, het achterste raam van de auto openen en níét stoppen, maar langzaam blijven rijden. De klant bleek een gevecht te zijn gestart in een kroeg en wilde zo snel mogelijk wegkomen. De chauffeur deed wat de klant vroeg en de klant dook zó door het raam de auto in.

‘Privacy’ op de achterbank

Een limousinechauffeur maakte regelmatig mee dat een stel het raampje tussen de chauffeur en de achterbank sloot en wat privacy wilde. “Het feit dat de auto op en neer veerde zodra ik stopte voor een rood licht maakte me iedere keer aan het glimlachen.”

24/7 paraat staan

In Zwitserland reed een chauffeur een week lang een Indiase miljonair en zijn vrouw rond. Wanneer ze de auto verlieten, zeiden ze “we bellen je als we je nodig hebben”. Hij wist nooit wanneer hij kon eten, slapen of naar de wc gaan, omdat hij 24/7 netjes gekleed en keurig gekapt paraat moest staan.. De fooi van zo’n € 5.000,- die hij aan het einde van de week kreeg maakte veel goed.

Minnares

Een celebrity chauffeur doet uit de doeken hoeveel hij meekrijgt van het leven van zijn beroemde klanten. Van familieruzies tot drugsgewoontes, op de achterbank worden veel zaken besproken die hij geheim moet houden. Het vervoer van minnaressen en prostituees, zelfs als de man in kwestie keurig getrouwd is, is haast een dagelijkse gang van zaken.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.