De beste rijtips van een privéchauffeur

De privéchauffeurs en directiechauffeurs van Verhoef zijn dagelijks onderweg en zijn daardoor in staat om u veilig van A naar B te brengen. Wilt u weten waarom onze chauffeurs zo goed kunnen autorijden? Lees hieronder de vier tips & tricks van onze privéchauffeurs en directiechauffeurs.

Route plannen

Een professionele chauffeur plant zijn route goed voor vertrek. Hij houdt rekening met mogelijke knelpunten, files en andere vertragingen om te zorgen dat u altijd op tijd op de plaats van bestemming aankomt. De privéchauffeur of directiechauffeur houdt rekening met de tijdsduur van de rit en calculeert een beetje extra tijd in voor onvoorziene omstandigheden.

Zorg voor een plan B

Houd er rekening mee dat je tijdens het autorijden te maken kunt krijgen met obstakels. Er ontstaat plots een file, waardoor je niet de geplande route kunt nemen. Om de klant toch op tijd op de plaats van bestemming te krijgen, is het verstandig om vooraf een alternatieve route te plannen. Zo kun je gemakkelijk afwijken van je planning.

Verder vooruitkijken

Onze chauffeurs zijn dankzij hun jarenlange ervaring in staat om veel verder vooruit te kijken dan de meeste bestuurders. Zo weten ze problemen te omzeilen voordat u die gezien heeft. Voorkom als chauffeur dat u een andere weggebruiker over het hoofd ziet, doordat deze zich in uw dode hoek bevindt. Neem voordat u weggaat ook altijd een zonnebril mee, want de zon beperkt uw zicht.

Focus op de weg en weggebruikers

Autorijden vraagt veel van u: u moet opletten en anticiperen op het verkeer op de weg en in de auto bent u sneller afgeleid dan u denkt. Daarom is het belangrijk om u te concentreren op de weg en de weggebruikers om u heen. Soms heeft u minder dan een seconde de tijd om te reageren op een situatie. Bent op dat moment afgeleid, dan kan dat fataal zijn.

Laat u zich toch liever vervoeren door een professionele chauffeur? Boek dan een van onze privéchauffeurs of directiechauffeurs.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.