Privechauffeur

Met een privéchauffeur van Verhoef Service Company kunt u zich in de auto richten op andere zaken dan de weg. Heeft u behoefte aan ontspanning tijdens uw reis? Verhoef Service Company neemt u graag de verkeersverantwoordelijkheid uit handen. U kunt zich dankzij onze privéchauffeurs tijdens uw reis richten op zakelijke taken of ontspanning.

Waarom een privechauffeur huren van Verhoef Service Company?

  • Altijd een gecertificeerde privéchauffeur huren
  • Representatieve privéchauffeurs
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Veel comfort
  • Met of zonder auto huren
prive chauffeur
privechauffeur met auto

Onze chauffeurs

Wij beschikken over goed opgeleide en uitermate gekwalificeerde privechauffeurs voor bedrijven en particulieren. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en getraind in het omgaan met onverwachte situaties. Ook bieden we op basis van uw wensen een privéchauffeur met EHBO-certificaat, persoonsbeveiliging of persoonsbegeleiding.

Privéchauffeurs staan de hele dag tot uw beschikking, maar het huren van een chauffeur voor woon-werkverkeer is ook mogelijk. In dat geval haalt de chauffeur u alleen op en brengt u na het werk weer thuis. Uiteraard hebben al onze privéchauffeurs een zeer aangename rijstijl, een representatieve uitstraling en blijven ze te allen tijde alert.

Prijzen

Wij hanteren geen vast tarief, maar stellen altijd een offerte op maat op. De prijs wordt bepaald door een groot aantal factoren, zoals de afstand en de duur van de rit, locatie, frequentie, type auto en het opleidingsniveau van de privechauffeur. Daarnaast kunt u kiezen voor allerlei luxe opties zoals drinken aan boord, wachten op locatie. Heeft u een prive chauffer nodig en wilt u weten hoeveel een privéchauffeur kost? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan!

Privéchauffeur worden

Wil je zelf privéchauffeur worden? Dat kan niet zomaar: je moet beschikken over minimaal een CCV-D1 certificaat. Er zijn daarvoor verschillende opleidingen (soms ook met baangarantie), met zowel een theorie- als praktijkgedeelte.

Deze opleidingen zijn vooral bedoeld om bepaalde eigenschappen aan te leren die je als privéchauffeur nodig hebt, zoals gastvrijheid en persoonsbeveiliging. Ook leer je hoe je een auto bestuurt op een passagiersvriendelijke manier. Lees hier meer over hoe je privéchauffeur kunt worden.

Benieuwd of je bij ons aan de slag kunt? Kijk dan bij onze vacatures.

Niveaus van onze privéchauffeurs

U kunt bij Verhoef Service Company een privéchauffeur boeken uit een van onderstaande niveaus:

Er bestaan bij Verhoef Service Company drie verschillende niveaus van privéchauffeurs waaruit u kunt kiezen. Zoals bovenstaande tabel laat zien, zijn onze privéchauffeurs allen in het bezit van de basisvaardigheden, namelijk een prettige en veilige rijvaardigheid en een formele en representatieve uitstraling. Vanaf het tweede niveau zijn onze privéchauffeurs ook in staat om in te grijpen bij levensbedreigende situaties. Heeft u behoefte aan persoonsbeveiliging of –begeleiding? Ook dan kunt u rekenen op de vaardigheden van de privéchauffeur. 

Comfort

Wanneer u kiest voor een chauffeur met het opleidingsniveau Comfort, dan bent u verzekerd van een comfortabele reis. Een privéchauffeur Comfort zorgt voor een ontspannen rit en is getraind in levensreddend handelen. Privéchauffeurs met Comfort opleidingsniveau zijn in staat om diverse EHBO-handelingen uit te voeren bij een ongeval.

CCV-D1

Om het CCV-D1 niveau te behalen, wordt er een theorie-examen en praktijkexamen afgenomen bij het CBR. Onze privéchauffeurs hebben een assertieve rijstijl ontwikkeld en beveiligingstechnieken aangeleerd. De privéchauffeur heeft kijktechnieken ontwikkeld die gericht zijn op het preventief beveiligen van de passagier in verkeerssituaties.

CCV-D2

Een privéchauffeur met CCV-D2 niveau brengt u veilig en comfortabel op uw eindbestemming, maar weet daarnaast precies hoe hij moet handelen in (potentieel) gevaarlijke situaties. De chauffeur is een specialist in preventieve observatie en persoonsbeveiliging. Onze privéchauffeurs zijn getraind in het rijden onder bijzondere omstandigheden en met hoge snelheid.

Onze wagens

Een privéchauffeur huren met of zonder auto

Indien u enkel kiest voor het huren van de privechauffeur, dan zal deze u vervoeren in uw eigen voertuig. Het is daarentegen ook mogelijk om een privéchauffeur met auto te boeken. Verhoef Service Company heeft verschillende stijlvolle auto’s die u discreet en comfortabel op uw plek van bestemming brengen.

E Klasse Verhoef

E Klasse

De E-klasse heeft het comfortniveau Businessclass en dus zeer luxe uitgevoerd. De riante ruimte achterin en galante veercomfort maakt deze auto uitermate geschikt voor het privé vervoeren. Met zijn 231 pk sterke motor en soepele automaat wordt u zuinig en comfortabel van afspraak tot afspraak gereden door onze privéchauffeur.

S Klasse Verhoef

S Klasse

Het comfort van de S-Klasse. Deze prachtige auto’s zijn niet alleen geschikt om u privé te vervoeren, maar ook met al uw (zaken)relaties. De V6 met maar liefst 285 pk in combinatie met de 9-traps automaat brengt u soepel en snel van locatie naar locatie.

V Klasse Verhoef

V Klasse

De V-Klasse is de langste auto uit ons wagenpark. U kunt dan ook rustig doorwerken door de comfortabele suspension en de robuuste 3.0 liter motor. De Businessclass krijgt vorm door een volledig lederen interieur, getinte ramen achter, airconditioning en tal van andere opties.

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.