Zakelijk vervoer

Verhoef Service Company heeft voor elk zakelijke vervoersvraagstuk de oplossing voor u. Onze prive chauffeurs of directiechauffeurs kunnen u binnen heel Nederland naar de gewenste locatie brengen. Of u nu in één van de grotere steden, zoals Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Maastricht op zoek bent naar zakelijk vervoer of juist vanuit een meer afgelegen gebied een chauffeur nodig heeft, wij hebben de oplossing voor u. Wij kunnen voor u een gediplomeerde chauffeur inzetten. Al onze chauffeurs zijn representatief, beschikken over goede communicatie vaardigheden, zijn discreet en vriendelijk.

Zakelijk busvervoer

Wij bieden niet alleen voor enkele personen vervoer aan, ook kunnen wij voor grotere groepen zakelijk vervoer regelen. Heeft u een zakelijke aangelegenheid waarbij meerdere personen tegelijkertijd vervoerd dienen te worden? Wij hebben VIP coaches (bussen) waarbij uw gasten in touringcars/luxe bussen van of naar evenementen, bedrijven, luchthavens of horeca gebracht kunnen worden. Deze luxe vip-vervoer bussen zijn er in verschillende soorten en maten voor 10, 15, 22, 27, 30, 49 tot maar liefst 72 personen. Deze bussen hebben allemaal comfortabele stoelen. In sommige bussen bestaat zelfs de mogelijkheid om vergaderingen of overleggen te houden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerte formulier of bel met 088-2428336 voor meer informatie.

Interieur zakelijk vervoer busInterieur VIP luxe zakelijke busLuxe bus 15 personen zakelijk vervoer

 Luchthaven vervoer voor u of uw gasten

Krijgt u buitenlandse gasten die u in stijl en luxe wilt laten ophalen van een luchthaven in Nederland, België of Duitsland? Onze gediplomeerde chauffeurs kunnen uw gasten in een door ons geregelde luxe auto ophalen en naar uw bedrijf of het gereserveerde hotel brengen. Uiteraard gebeurt dit met de klasse die u van ons gewend bent. Onze chauffeurs zullen altijd ruim op tijd klaarstaan om de gasten van het vliegveld op te halen. Zo biedt u uw gasten met behulp van onze chauffeurs een comfortabele reis aan vanaf het vliegveld.

Geblesseerd? Een zakelijke chauffeur staat voor u klaar.

Heeft u een blessure of heeft u een operatie gehad die ervoor zorgt dat u voorlopig zelf niet meer de weg op kunt? Een privéchauffeur of directiechauffeur kan u in uw eigen auto van of naar het werk rijden. Dit is tevens mogelijk wanneer u voor langere tijd vervoer nodig heeft. Ook een auto met chauffeur behoort tot onze mogelijkheden. Heeft u een chauffeur voor langere tijd gedurende de hele dag nodig? Ook dan kunnen wij u helpen.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.