Service Company

Even voorstellen...

 

Verhoef Service Company is de overkoepelende naam van een drietal werkmaat-schappijen die actief zijn op het gebied van vervoer. Verhoef Select Drive vervoert personen uit het hogere segment van de markt: captains of industry, managers, overheidsfunctionarissen bij het rijk, provincies en gemeenten en Bekende Nederlanders. Plus de binnen- en buitenlandse gasten van deze opdrachtgevers.

Verhoef Select Coaches zorgt voor het vervoer van grotere gezelschappen binnen dezelfde doelgroepen. Verhoef Groepsvervoer zorgt voor een veilig vervoer van schoolgaande kinderen, veelal op contractbasis.

Select drive

Select drive is onze stijlvolle chauffeursdienst voor directieleden, mensen uit het bedrijfsleven en mensen die behoefte hebben aan een privéchauffeur.

Ook iets voor u?

Select coaches

Select coaches is onze dienst die gespecialiseerd is in het op comfortabele wijze vervoeren van grotere groepen. Geschikt voor vervoer van 15 tot 80 passagiers.

Ook iets voor u?

Groepsvervoer

Verhoef Service Company biedt veilig vervoer voor naar school gaande kinderen. Er wordt veel zorg gedragen voor veiligheid en een strakke planning.

Ook iets voor u?

Mijn-Taxi

Mijn-Taxi zorgt ervoor dat u veilig en op tijd arriveert op de luchthaven Schiphol. Boek eenvoudig een taxi naar Schiphol of taxi in Uithoorn via de website.

Ook iets voor u?