Service Company

Even voorstellen…

Verhoef Service Company is de overkoepelende naam van een drietal werkmaat-schappijen die actief zijn op het gebied van vervoer. Verhoef Select Drive vervoert personen uit het hogere segment van de markt: captains of industry, managers, overheidsfunctionarissen bij het rijk, provincies en gemeenten en Bekende Nederlanders. Plus de binnen- en buitenlandse gasten van deze opdrachtgevers.

Verhoef Select Coaches zorgt voor het vervoer van grotere gezelschappen binnen dezelfde doelgroepen. Verhoef Groepsvervoer zorgt voor een veilig vervoer van schoolgaande kinderen, veelal op contractbasis.

Wat wij doen

Select drive

Select drive is onze stijlvolle chauffeursdienst voor directieleden, mensen uit het bedrijfsleven en mensen die behoefte hebben aan een privéchauffeur.

 

Select coaches

Select coaches is onze dienst die gespecialiseerd is in het op comfortabele wijze vervoeren van grotere groepen. Geschikt voor vervoer van 15 tot 80 passagiers.

 

Vervoer op maat

Een privéchauffeur, directiechauffeur, auto met chauffeur of een chauffeur in uw eigen auto? Leg uw aanvraag bij ons neer en we helpen u direct met een service op maat. 

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.