Prive chauffeur huren

Door een prive chauffeur van Verhoef Service Company te huren bespaart u veel tijd en komt u ontspannen aan op de plek van uw bestemming. Huur een prive chauffeur bij Verhoef Service Company en profiteer van:

  • Voordelige tarieven: privechauffeur boeken vanaf € ..
  • 24/7 een privechauffeur beschikbaar
  • Privechauffeur met of zonder auto huren
  • Kies uit meer dan … gecertificeerde en professionele chauffeurs
  • Hoge mate van comfort

Verhoef Service Company heeft meer dan 60 jaar ervaring met het aanbieden van betrouwbare, discrete en representatieve privechauffeurs. Wij bieden zowel privechauffeurs aan particulieren als aan bedrijven.

Voor meer informatie over een privechauffeur neemt u contact met ons op via 0297 219 065 of vult u het contactformulier in. Als u direct een prive chauffeur wilt huren, dan klikt u hieronder.

Boek direct uw privéchauffeur

Bespaar tijd en geld met een prive chauffeur

Wanneer u kiest voor een privechauffeur, profiteert u van het gemak van niet zelf te hoeven rijden en kunt u de tijd onderweg nuttig gebruiken. Zo werkt u gemakkelijk door terwijl u in de file staat of rust u uit terwijl uw chauffeur zich met het verkeer bezighoudt. Ook is een privechauffeur de oplossing wanneer u op reis gaat. De chauffeur haalt u op en brengt u naar het vliegveld, zodat u uw auto niet hoeft te parkeren en daardoor bespaart op de parkeerkosten.

Prive chauffeur huren met of zonder auto

Het is mogelijk om zowel een privechauffeur te huren met als zonder auto. Wanneer u over een eigen voertuig beschikt, kunt u ervoor kiezen om in uw eigen auto te worden vervoerd. Verhoef Service Company beschikt zelf ook over verschillende auto’s met privechauffeur. Kies uit de volgende wagens:

Mercedes E 220-serie

Offerte aanvragen

Mercedes E 300-serie

Offerte aanvragen

Mercedes S 350 L-serie

Offerte aanvragen

Verlengde Audio A8

Offerte aanvragen

Huur een privechauffeur bij Verhoef Service Company

Laat u veilig en comfortabel van A naar B vervoeren met een van onze privéchauffeurs. Vul onderstaand contactformulier in voor het direct boeken van een privechauffeur of om meer informatie op te vragen. Wij nemen binnen .. uur/dagen contact met u op.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Neem contact met ons op