Prive chauffeur huren

Verhoef Service Company heeft meer dan 60 jaar ervaring met het aanbieden van betrouwbare, discrete en representatieve privechauffeurs. Wij bieden zowel privechauffeurs aan particulieren als aan bedrijvenDoor een prive chauffeur van Verhoef Service Company te huren bespaart u veel tijd en komt u ontspannen aan op de plek van uw bestemming. Huur een prive chauffeur bij Verhoef Service Company en profiteer van:

Voordelige tarieven: privechauffeur boeken vanaf € 31

24/7 een privechauffeur beschikbaar

Privechauffeur met of zonder auto huren

Kies uit meerdere gecertificeerde en professionele chauffeurs

Hoge mate van comfort

Bespaar tijd en geld met een prive chauffeur

Wanneer u kiest voor een privechauffeur, profiteert u van het gemak van niet zelf te hoeven rijden en kunt u de tijd onderweg nuttig gebruiken. Zo werkt u gemakkelijk door terwijl u in de file staat of rust u uit terwijl uw chauffeur zich met het verkeer bezighoudt. Ook is een privechauffeur de oplossing wanneer u op reis gaat. De chauffeur haalt u op en brengt u naar het vliegveld, zodat u uw auto niet hoeft te parkeren en daardoor bespaart op de parkeerkosten.

Prive chauffeur huren met of zonder auto

Het is mogelijk om zowel een privechauffeur te huren met als zonder auto. Wanneer u over een eigen voertuig beschikt, kunt u ervoor kiezen om in uw eigen auto te worden vervoerd. Verhoef Service Company beschikt zelf ook over verschillende auto’s met privechauffeur. Kies uit de volgende wagens:

E Klasse

De E-klasse heeft het comfortniveau Businessclass en dus zeer luxe uitgevoerd. De riante ruimte achterin en galante veercomfort maakt deze auto uitermate geschikt voor het privé vervoeren. Met zijn 231 pk sterke motor en soepele automaat wordt u zuinig en comfortabel van afspraak tot afspraak gereden door onze privéchauffeur.

S Klasse

Het comfort van de S-Klasse. Deze prachtige auto’s zijn niet alleen geschikt om u privé te vervoeren, maar ook met al uw (zaken)relaties. De V6 met maar liefst 285 pk in combinatie met de 9-traps automaat brengt u soepel en snel van locatie naar locatie.

V Klasse

De V-Klasse is de langste auto uit ons wagenpark. U kunt dan ook rustig doorwerken door de comfortabele suspension en de robuuste 3.0 liter motor. De Businessclass krijgt vorm door een volledig lederen interieur, getinte ramen achter, airconditioning en tal van andere opties.

Huur een privechauffeur bij Verhoef Service Company

Laat u veilig en comfortabel van A naar B vervoeren met een van onze privéchauffeurs. Vul onderstaand contactformulier in voor het direct boeken van een privechauffeur of om meer informatie op te vragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.