Privéchauffeur voor bedrijven

Door een privéchauffeur worden vips en directieleden van uw bedrijf veilig en comfortabel vervoerd. De reistijd wordt veel effectiever ingevuld, omdat de passagier tijdens de rit op een comfortabele manier verder kan werken. Onze privéchauffeurs zijn gegarandeerd discreet, zodat uw bedrijfsgeheimen veilig zijn.

  • Landelijke dekking
  • 7 dagen per week
  • Effectieve werktijd tijdens het reizen
  • Eenvoudig betalen per factuur
  • Comfortabel, veilig en discreet
  • Vaste privéchauffeur of op oproepbasis

 

Ook tijdens de wachturen is de privéchauffeur uw bedrijf van dienst, omdat hij ook andere taken kan overnemen, zoals het wegbrengen van een pakketje of het wegbrengen van documenten ter ondertekening. Al onze privéchauffeurs hebben een geheimhoudingsclausule getekend.

Betaling

Uw directieleden hoeven niet direct tijdens de rit te betalen, maar uw bedrijf ontvangt een factuur die binnen 14 dagen voldaan dient te worden. Uw directieleden hoeven zich daardoor niet bezig te houden met de betaling.

Ook beschikbaar voor internationale ritten

Naast ritten binnen Nederland, staan we ook voor u klaar bij internationale ritten. Het kan voorkomen dat een directielid een vergadering heeft in Brussel, Frankfurt of Parijs. We brengen hem weg en halen hem op: ook ’s nachts of in het weekend. Ook als u een auto wilt laten ophalen in het buitenland, helpen we u graag.

Altijd op de hoogte van actuele verkeersinformatie

Onze privéchauffeurs zijn op de hoogte van file-informatie, ongelukken en wegwerkzaamheden, zodat u altijd op de snelst mogelijke manier uw bestemming bereikt. Ook weet onze privé chauffeur welke wegen hij tijdens de spits beter kan mijden.

Neem contact op

Wilt u weten wat Verhoef Service Company voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op:

Boek direct uw privéchauffeurBel direct: 0297-219065

 

 

 

Bekijk ook eens:

Neem contact met ons op