Auto met chauffeur huren

Gebruik uw tijd op de weg nuttig door ontspannen op de achterbank door te werken terwijl u naar uw volgende afspraak gaat. Door een auto met chauffeur te huren bij Verhoef Service Company komt u ontspannen en optimaal voorbereid aan op de plaats van bestemming. Een auto met chauffeur huren bij Verhoef betekent:

  • Gekwalificeerde (CCV) en ervaren chauffeurs
  • Ruime keuze uit verschillende stijlvolle wagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor zowel individuen als voor groepen (tot 200 mensen)
  • Wereldwijd inzetbaar

 

Boek direct een directiechauffeur

Bel direct: 0297-219065

Onze chauffeurs met auto huren

Onze chauffeurs zijn die u kunt inhuren zijn in het bezit van een CCV-diploma. Daarnaast hebben zij altijd een representatieve uitstraling een uitstekende rijvaardigheid. Naast de wensen die onze klanten stellen aan onze chauffeurs, zijn er ook andere vaardigheden waar onze chauffeurs aan voldoen. Zo bieden wij u ook chauffeurs aan met een training in levensreddend handelen, ervaring met beveiliging en/of met begeleiding op het gebied van persoonsbegeleiding.

Onze auto's huren

Wanneer u een auto met chauffeur huurt, heeft u keuze uit een breed assortiment auto’s. Wij beschikken enkel over jonge, in uitstekende staat verkerende wagens van de merken Mercedes en Audi.

 

Chauffeur en onze Mercedes
E 220 – serie huren

De Mercedes E 220 is zeer geschikt wanneer u een gast in stijl van het vliegveld wilt ophalen of u wilt laten chauffeuren naar een evenement. De Mercedes is uitgevoerd in leder, leeslampjes, getinte ramen, automaat voor soepel vervoer en getinte achterramen voor extra privacy.

Vraag direct een offerte op maat aan

 

Chauffeur en onze Mercedes
E 300- serie huren

De Mercedes E 300-serie heeft het comfortniveau Businessclass en dus zeer luxe uitgevoerd. De riante ruimte op de achterbank en hoge veercomfort maakt deze Mercedes zeer geschikt voor het vervoer van directieleden. De 231 pk sterke motor en soepele automaat brengt u efficiënt en comfortabel van afspraak tot afspraak.

Vraag direct een offerte op maat aan

 

Chauffeur en onze Mercedes
S 350 L- serie huren

Het comfort van een Mercedes en de ruimte van een limousine komen samen in de S 350-serie Limousine. Deze prachtige auto's zijn niet alleen geschikt om u privé te vervoeren, maar ook met al uw (zaken)relaties. De V6 met maar liefst 285 pk in combinatie met de 9-traps automaat brengt u soepel en snel van locatie naar locatie.

Vraag direct een offerte op maat aan

 

Chauffeur en onze verlengde
Audi A8 huren

De Audi A8 Verlengd is de grootste auto uit ons wagenpark. Met de comfortabele suspension en de robuuste 3.0 liter motor werkt u gewoon door tijdens de rit. De Businessclass krijgt vorm door een volledig lederen interieur, getinte ramen achter, airconditioning en tal van andere opties.

Vraag direct een offerte op maat aan

Groepsvervoer met onze Select Coaches

De meeste auto’s in ons wagenpark zijn de personenauto’s voor individueel vervoer. Naast deze personenauto’s beschikken wij ook over verschillende auto’s die bedoeld zijn om grotere groepen te vervoeren (tot 200 mensen). Voor een compleet overzicht van de auto’s die u kunt huren met chauffeur, bekijk dan ons wagenpark. Bekijk ook onze pagina Select Coaches voor meer informatie over ons luxe groepsvervoer.

Auto met chauffeur huren voor internationale betrekkingen

Wij verhuren onze auto’s met chauffeur ook vaak voor internationale betrekkingen. De ritten variëren dan van het afleveren van internationale gasten op luchthavens in Europa tot het verzorgen van vervoer voor grote conferenties of congressen. Onze auto’s met chauffeur blijven altijd op locatie en staan voor u klaar.

Neem contact met ons op