Opleidingsniveaus van onze privéchauffeurs

Al onze privéchauffeurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd. Daardoor is de privechauffeur getraind in het omgaan met onverwachte situaties. Onze privéchauffeurs brengen u comfortabel en veilig van A naar B. We bieden chauffeurs aan met verschillende opleidingsniveaus:

Comfort

Wanneer u kiest voor een chauffeur met het opleidingsniveau Comfort, dan bent u verzekerd van een comfortabele reis. Een privéchauffeur Comfort zorgt voor een ontspannen rit en is getraind in levensreddend handelen. Privéchauffeurs met Comfort opleidingsniveau zijn in staat om diverse EHBO-handelingen uit te voeren bij een ongeval.

CCV-D1

Om het CCV-D1 niveau te behalen, wordt er een theorie-examen en praktijkexamen afgenomen bij het CBR. Onze privéchauffeurs hebben een assertieve rijstijl ontwikkeld en beveiligingstechnieken aangeleerd. De privéchauffeur heeft kijktechnieken ontwikkeld die gericht zijn op het preventief beveiligen van de passagier in verkeerssituaties.

CCV-D2

Een privéchauffeur met CCV-D2 niveau brengt u veilig en comfortabel op uw eindbestemming, maar weet daarnaast precies hoe hij moet handelen in (potentieel) gevaarlijke situaties. De chauffeur is een specialist in preventieve observatie en persoonsbeveiliging. Onze privéchauffeurs zijn getraind in het rijden onder bijzondere omstandigheden en met hoge snelheid.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.