De voordelen van een directiechauffeur

Verhoef Service Company is, zoals u wellicht wel weet, gespecialiseerd in chauffeursdiensten. Een auto met chauffeur huren, een touringcar reserveren of een directiechauffeur boeken, het kan allemaal.

In dit blog willen wij wat dieper in gaan op onze directiechauffeur dienst, in een kort betoog willen wij aangeven waarom een directiechauffeur zo waardevol is voor u als bedrijf.

Misschien zit u zelf in de directie en reist u veel naar vergaderingen, wellicht werkt u op een HR afdeling en onderzoek u de mogelijkheden voor uw baas. Een directiechauffeur biedt altijd uitkomst, met een dergelijke chauffeur bespaart u namelijk tijd en tijd is geld.

Waarom bespaart u tijd?

Denk bijvoorbeeld eens aan het parkeren, midden in Amsterdam Centrum. Soms duurt het een kwartier tot een half uur voordat er een plek gevonden is, kostbare tijd. Ook het ophalen van de auto kan veel tijd in beslag nemen, met een drukke agenda kan deze tijd zomaar oplopen tot 1 – 1,5 uur per dag en dat is veel! Een directiechauffeur zet u af voor het gebouw waar u uw afspraak heeft, u voert uw overleg of vergadering en als u klaar bent staat onze chauffeur weer klaar. Hoe makkelijk is dat!

Efficiëntie ten top

Rijdt u zelf, dan is er geen tijd om te werken. Met een chauffeur natuurlijk wel, terwijl u veilig van A naar B wordt gebracht pakt u uw laptop, telefoon of notieblok en werkt u door. Dat is wel zo efficiënt, zo verliest u geen kostbare tijd.

Deze efficiëntie is voor veel mensen de reden om een directiechauffeur in te schakelen, agenda’s staan vol met afspraken en het rijden kost nou eenmaal veel tijd. Ook in de file sta je als chauffeur stil, je ziet de klok voorbij gaan zonder dat er iets gebeurt. Met een directiechauffeur is dit verleden tijd, u werkt namelijk gewoon door!

Mocht u twijfelen over een directiechauffeur en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of lees er alles over op de specifieke pagina.

Ga naar de pagina over onze directiechauffeur

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.