Verhoef Service Company heeft een nieuwe website!

Het is eindelijk zo ver. U leest deze blog op de nieuwe website van Verhoef Service Company. Ter ere van het 60-jarig bestaan van de onderneming werd deze prachtige nieuwe site ontworpen en gelanceerd. Het oude ontwerp is compleet op de schop gegaan en de nieuwe website is gebruiksvriendelijker en stijlvoller.

Beter voor mobiele gebruikers

De nieuwe website is op zo’n manier gebouwd, dat u eenvoudig kunt navigeren op uw smartphone of tablet. Dit is belangrijk aangezien steeds meer mensen steeds vaker een internetsite bezoeken via hun mobiel of tablet. Verhoef Service Company gaat met onze nieuwe website mee in deze wereldwijde ontwikkeling.

Al onze diensten in een mooi overzicht

Op onze homepagina, staan de vijf diensten van Verhoef Service Company mooi weergegeven met een korte omschrijving. De vijf diensten: Select Drive, Select Coaches, Groepsvervoer, Mijn-Taxi en DriveUgo worden op deze manier beter gepresenteerd aan de nieuwe bezoekers van de website.

Direct boeken!

Het is nu nóg eenvoudiger om een privéchauffeur of directiechauffeur te boeken. Op de homepagina is namelijk direct een knop zichtbaar die het aanmeldvenster opent. Van daaruit bent u nog maar een paar klikken verwijderd van het reserveren van uw rit, chauffeur en, indien gewenst, auto.

Ons échte wagenpark

Het wagenpark is een van de dingen waar we bij Verhoef Service Company bijzonder trots op zijn. We hebben verschillende luxueuze en elegante wagens van de merken Mercedes-Benz, Audi, Volvo, Ford, Volkswagen, Renault en Kia. Deze wagens zullen met afbeeldingen en al nu beter naar voren komen in onze blogs en op de pagina over ons wagenpark.

Overal in contact

In het nieuwe ontwerp kunt u overal direct contact met ons opnemen. Op de belangrijkste pagina’s staat onderin een eenvoudig contactformulier en helemaal onderaan de pagina vindt u te allen tijde onze adres- en contactgegevens. Zo kunt u eenvoudig en snel uw vraag of opmerking kwijt aan Verhoef Service Company.

Wij zijn staan achter de elegante en professionele uitstraling van de website. Wij hopen dat u er met plezier gebruik van zult maken bij het boeken van een privéchauffeur of een directiechauffeur.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.