Tips om uw reis productiever te maken

Wilt u comfortabel reizen en tijdens uw reis ook nog eens productief blijven? Dat is mogelijk wanneer u gebruik maakt van een privéchauffeur. De chauffeur rijdt u naar de plaats van bestemming terwijl u uw vergadering of presentatie voorbereidt, zich nog even inleest of een telefoontje pleegt. Onderstaande tips helpen u de reis zo productief mogelijk te maken.

Voorbereiden en plannen

Voordat u op reis gaat kunt u al bedenken hoe lang de reis zal duren en wat u in die tijd gaat doen. Zo is het aan te raden om vooraf te bepalen welke zaken u nodig zult hebben. Bij een korte reis heeft u misschien aan uw smartphone genoeg, terwijl het bij een langere reis verstandig is om een laptop of documenten mee te nemen. Daarnaast heeft u onderweg mooi de tijd om een lijstje op te stellen van zaken die nog aandacht nodig hebben.

Bellen en e-mail checken

Uit onderzoek van Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid is gebleken dat handsfree bellen niet veiliger is dan handheld bellen. Geestelijk bent u afgeleid, waardoor u niet voldoende aandacht heeft voor de weg en gemakkelijk een ongeluk zou veroorzaken. Dit soort telefoontjes met collega’s en klanten kunt u gelukkig wél veilig plegen als een privéchauffeur uw auto bestuurt. Wilt u tijdens de rit wat vakliteratuur lezen of de documenten voor een vergadering vast doornemen? Onderweg heeft u de tijd om even rustig te lezen en na te denken. U hoeft immers niet zelf op de weg te letten.

Documenten en presentaties bewerken

Wilt u documenten bewerken, dan is het een aanrader om – naast het meenemen van uw laptop – de documenten alvast te downloaden of te zorgen dat u mobiel internet heeft via een dongel (een USB-stick met een SIM-kaart voor mobiel internet). Zo bent u in staat bijna alles te doen wat u thuis of op uw werkplek zou doen. U neemt bijvoorbeeld nog even de slides van uw presentatie door en past ze onderweg aan. Een mobiele internetverbinding is natuurlijk praktisch. Maar heeft u die niet, dan zet u bijvoorbeeld vast een paar e-mails klaar voor verzending in de map Concepten. Met behulp van internetbrowsers als Safari en Google Chrome kunt u bovendien vooraf geselecteerde webpagina’s offline bekijken.

Wilt u uw reistijd ook productief besteden? Bij Verhoef Service Company reserveert u een privéchauffeur of directiechauffeur, zodat u zich tijdens het reizen op uw werk kunt richten. Bij ons heeft u zelfs geen dongle nodig om online te zijn, wij bieden namelijk Wi-Fi aan in onze auto’s zodat u zonder zorgen online door kunt werken.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.