Privé chauffeur voor kinderen

Bij Verhoef Service Company zijn er verschillende opties voor het huren van privé chauffeurs. Eén van die mogelijkheden is om een chauffeur te huren voor grotere groepen. Heeft u bijvoorbeeld een evenement wat u gaat organiseren en maakt u zich zorgen over het vervoer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Deze blogpost behandelt de mogelijkheden voor het transport van (school)kinderen.

Wanneer

In de meeste gevallen gaan kinderen met de fiets of met de auto naar school. In sommige gevallen is het wenselijk om uw zoon of dochter met een auto met chauffeur te laten vertrekken. Of en wanneer dit wenselijk is, is iets wat elke ouder en/of verzorger zelf moet bepalen. Mocht u voor deze keuze staan en kiest u voor Verhoef Service Company, dan kunt u van ons kwaliteit en punctualiteit verwachten.

Flexibiliteit

Hoewel we een strakke planning houden en deze ook te allen tijde wensen na te leven, kan het gebeuren dat een ouder of verzorger het kind wenst af te melden voor het vervoer. Dit kan om verschillende redenen zijn waaronder ziekte of vakantie. Onze website biedt u dan de mogelijkheid om in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. In uw persoonlijke omgeving kunt u opgeven voor welke dagen u uw zoon of dochter wenst af te melden.

Meldt u uw zoon of dochter 12 uur (of eerder) voor de rit af, dan is het verstandig om ook een bevestiging per e-mail te sturen. Vergeet u bij het invullen ook niet een einddatum in te voeren, anders wordt de klant voor onbepaalde tijd als afwezig beschouwd.

Wilt u meer informatie en u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kijk op bij groepsvervoer.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.