Ons wagenpark: Mercedes-Benz Sprinter

In ons wagenpark hebben we verschillende prachtige automodellen beschikbaar. Als u een privé chauffeur mét auto bij ons wil huren, heeft u keuze uit onder meer de Mercedes-Benz Sprinter. We hebben in ons wagenpark verschillende auto’s die tot vier mensen kunnen vervoeren. Wanneer we echter onze diensten willen aanbieden aan grotere groepen, dan is het fijn als dit kan zonder dat er twee auto’s gereserveerd hoeven worden. Daarom besteedt Verhoef Service Company in deze blog wat meer aandacht aan de Mercedes-Benz Sprinter. In dit artikel komen de algemene kenmerken en eigenschappen van de Mercedes-Benz Sprinter aan bod.

Comfort

De Mercedes-Benz Sprinter biedt ruimte voor 9 personen. Elke passagier heeft zijn eigen comfortabele stoel met veiligheidsgordel. De stoelen zijn voorzien van comfortabele verstelbare 4-wegs hoofdsteunen. Optioneel heeft de Mercedes-Benz Sprinter de optie dat elke zitplaats een uittrekbare bekerhouder heeft. Voor de bestuurder is er ook comfort wat bijdraagt aan de concentratie en dus veiligheid. Zo heeft de bestuurder bijvoorbeeld een multifunctioneel stuur. Zo hoeft de bestuurder nooit zijn handen van het stuur te halen. Daarnaast kan de bestuurder zijn stoel op allerlei manieren verstellen zodat hij goed zicht heeft en comfortabel zijn werk kan uitoefenen.

Onze Mercedes-Benz Sprinter beschikt over verschillende opties zoals een DVD-speler, televisieschermen, oplader voor telefoon en laptop en airconditioning. De luxe variant beschikt ook over een koelkast.

Veiligheid

Veiligheid staat bij alle modellen van Mercedes-Benz hoog in het vaandel. Dat is ook een van de redenen waarom er verschillende Mercedes-Benz modellen onderdeel zijn van ons wagenpark. Bij de Mercedes-Benz Sprinter is elke passagiersstoel voorzien van een driepuntveiligheidsgordel. Ook kan de moderne Sprinter de bestuurder helpen bij het wegrijden op een helling. Hiernaast beschikt de Sprinter ook over een zijwindassistent. Deze helpt de bestuurder de controle te houden bij zware windstoten vanaf de tachtig kilometer per uur. Er zijn extra opties beschikbaar waarbij er nog meer veiligheidssystemen kunnen worden toegevoegd aan de Mercedes-Benz Sprinter. Hierbij hoort onder meer de dodehoekassistent, die voertuigen in de dode hoek detecteert en hiervan een melding geeft aan de bestuurder. De grootlichtassistent biedt de bestuurder meer zicht in het donker en despoorassistent draagt er zorg voor dat de bestuurder niet buiten de rijstroken van de rijbaan komt. Mocht dit wel gebeuren, dan geeft de spoorassistent preventief een melding.

Wil u graag een privechauffeur met een Mercedes-Benz Sprinter huren? Neem dan graag contact met ons op.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.