Ons wagenpark: Mercedes-Benz S Klasse

In ons wagenpark hebben we verschillende prachtige automodellen beschikbaar. Als u een privé chauffeur mét auto bij ons wil huren, heeft u keuze uit onder meer de Mercedes-Benz S Klasse. In deze blogpost wordt de S-Klasse beschreven. Deze blog is onderdeel van de serie Ons Wagenpark waarin verschillende wagens die door ons worden aangeboden aan bod komen.

Comfort

Deze prachtige limousine biedt enorm veel comfort. De S-Klasse biedt enorm veel ruimte en enorm veel opties voor u als reiziger. Een paar voorbeelden van de vele opties die de S-Klasse biedt, zijn de stoelen met massagefunctie, airconditioning en een entertainment- en Surround Sound systeem. Als u tijdens uw reis wenst te ontspannen, dan biedt de Mercedes-Benz S-Klasse veel mogelijkheden. Als u daarentegen aan het werk moet tijdens de autorit, dan biedt de S-Klasse ook hier veel verschillende opties voor aan. De S-Klasse kan geleverd worden met achterstoelen die voorzien zijn van een klaptafeltje en een bekerhouder. Verder is er ook een stopcontact ingebouwd. Ook op het gebied van privacy kan de S-Klasse een prima keuze zijn. De ramen kunnen optioneel donker getint zijn bij aanschaf van de wagen.

Veiligheid

Mercedes-Benz maakt gebruik van het zogenaamde Integrale Veiligheidsconceptwaardoor de S-Klasse de mogelijkheid heeft tot verschillende veiligheidstechnologieën. U rijdt dus in een bijzonder veilige auto. Een mooi voorbeeld van de veiligheidsopties die aangeboden worden op de Mercedes-Benz S-Klasse is die van de actieve motorkap. Deze technologie zorgt ervoor dat, in het geval van een aanrijding met een voetganger of fietser, de motorkap 80 millimeter omhoog komt waardoor de persoon niet geraakt wordt door de harde onderdelen van de motor, maar terecht komt op de “zachte” motorkap. Een ander mooi voorbeeld van hoe Mercedes-Benz zich bij dit model bezig heeft gehouden met de veiligheid, is de attention assist. Deze technologie zorgt ervoor dat de bestuurder niet in microslaap terecht komt. Een chauffeur is vaak de hele dag aan het rijden en daardoor neemt de kant toe op microslaap -een slaapperiode die korter is dan 30 seconden. Het systeem monitort het rijgedrag van de bestuurder en geeft met beeld en geluid een waarschuwing wanneer er iets verandert in het stuurpatroon van de bestuurder.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een privé chauffeur met een Mercedes-Benz S-Klasse? Kijk dan op de website van Verhoef Service Company of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.