Handig voor in de auto

Wij brengen met z’n allen ontzettend veel tijd in de auto door. Gemiddeld de helft van de afgelegde afstand per dag werd in 2014 in de auto afgelegd. Tijdens vakanties zitten we zelfs nog veel langer in de auto. Wat zijn dingen die tijdens zulke ritten eigenlijk niet in de auto kunnen ontbreken?

Dit moet niet ontbreken bij pech

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is slim om voorbereid te zijn op pech zodat de situatie niet nóg vervelender wordt.Een noodhamer, gevarendriehoek en veiligheidsvestjes zijn aan te raden. Met een noodhamer kunt u als u onder water komt uw riem doorsnijden. De hamer is ook te gebruiken om de ramen door te slaan. Mocht u in de vervelende situatie komen dat dit nodig is, let er dan op dat u in de hoeken van de ramen slaat en niet in de voor- of achterruit. Een gevarendriehoek is niet verplicht maar wel aan te raden. Plaats deze gevarendriehoek op ongeveer 30 meter van het voertuig met pech om de overige weggebruikers te waarschuwen.

Neem bij lange ritten vooral dit mee

In de zomer gaan mensen massaal in de auto om lange ritten naar een vakantiebestemming te maken. Op de achterbank wordt de eerste 80 kilometer vol enthousiasme ‘Ik heb een potje met vet’ gezongen. Neem ter afwisseling uw eigen muziek mee. De radio doet het in Nederland nog wel maar over de grens kan het lastig zijn om radiozenders met een goed signaal te vinden.

In een auto kan de temperatuur flink oplopen. Drink voldoende om het hoofd toch koel te houden. Fruit of andere lichte snacks leveren energie zonder zwaar op de maag te liggen. Met afvalzakjes kunt u het overgebleven voedsel of verpakkingsmateriaal makkelijk weggooien.

Altijd handig om in de auto te hebben

Een verbandtrommel, reservelampen en een brandblusser zijn niet verplicht. Toch kan het ook handig zijn om deze in de auto te hebben.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.