Taxihotel in New York

Via Airbnb verhuren veel mensen normale woonruimtes, zoals een kamer of appartement. Maar dat was voor een Amerikaanse ondernemer Jonathan Powley toch wat te gewoontjes. Powley heeft in  New York verschillende taxi’s omgebouwd tot hotel. Deze taxi’s kunnen niet meer rijden, maar bieden een bijzondere plek voor een overnachting.

Unieke ervaring

De ondernemer wilde naar eigen zeggen de mensen eens iets nieuws laten proberen. “Het is leuk en comfortabel, ik ken daarnaast niemand die ooit eerder opzettelijk in een taxi heeft geslapen,” aldus Powley. De ondernemer heeft een aantal taxi’s, een kleine vrachtwagen en verschillende personenwagens omgebouwd tot hotel. In de auto ligt alleen een matras; faciliteiten als een badkamer ontbreken dus. Een douche zal u helaas elders in New York moeten zoeken. U kunt buiten de auto wel gratis aan een picknickbankje zitten.

Prachtig uitzicht

Deze auto’s staan langs de weg geparkeerd, dichtbij het water in het stadsdeel Queens. Als u de gordijnen in deze auto’s open doet, heeft u een prachtig uitzicht op Manhattan, wat aan de overkant van het water ligt. Doordat de auto’s dichtbij een metrostation staan, kunt u eenvoudig heel de stad doorreizen. Het taxihotel biedt volgens Powley dan ook een ideale uitvalsbasis voor mensen die New York City willen verkennen.

Prijs

De prijzen zijn gericht op mensen met een wat kleiner budget. Overnachten in een taxi kost tussen de 20 en 40 dollar. Het hotel van Powley is hiermee heel goedkoop voor New Yorkse begrippen, ook al heeft u wat minder ruimte.

Ontspannen onderweg

Met een privéchauffeur kunt u ook in een rijdende auto lekker ontspannen en wegdutten. Onze wagens beschikken niet over een bed, maar het interieur leent zich prima voor een comfortabele en rustgevende reis. Boek nu een privéchauffeur.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.