PERSBERICHT: Verhoef Service Company en AM match intensiveren samenwerking

21 Juli, 2016 11:12

Verhoef en AM match hebben de bestaande samenwerking op het gebied van personenvervoer en ontwikkeling van werknemers naar regulier werk verder geïntensiveerd.  Verhoef neemt de vervoersactiviteiten van AM match  over.  Tegelijkertijd neemt Verhoef de medewerkers die nu nog werkzaam zijn in het vervoer bij AM match op in de organisatie van Verhoef.

Verhoef Service Company is met ruim 250 werknemers één van de grootste aanbieders van  personenvervoer (taxi- en groepsvervoer) in de regio.  Verhoef geeft al vele jaren invulling aan maatschappelijk ondernemen, de komende tijd gaan Verhoef en AM match gezamenlijk kijken naar verdere mogelijkheden tot samenwerking met als doel kandidaten uit de doelgroep Participatiewet naar regulier werk te ontwikkelen.

Bedrijven die meer willen weten over de participatiewet of de mogelijkheden om mensen vanuit de participatiewet in te zetten, kunnen via Ralph Nijhuis of Tim Colijn een afspraak maken met een van de adviseurs van AM match. U kunt ons bereiken onder telefoonnummer 023 – 566.1.566

< 5 Tips om veilig op weg te gaan tijdens de vakantie Aantal overvallen op taxi’s sterk gedaald >