Nissan Leaf en Evalia toegevoegd aan EV-vloot Mijn-Taxi

Stickers, taxikeuring en boordcomputer klaar? Ja, afleveren maar….

Donderdag 20 oktober was het dan zo ver, de 1e “Mijn-Taxi” Nissan’s werden afgeleverd.

Onder toeziend oog van Ivo Santegoeds en Mark Lamers namens Nissan Nederland mocht, directeur van Verhoef Personenvoer, Bas Serné uit handen van Mike Runge van Autobedrijf Nieuwendijk de sleutels en mooie bos bloemen in ontvangst nemen.

Met de Evalia heeft Verhoef Personenvervoer een primeur te pakken, het is namelijk de 1e taxi-goedgekeurde 6 zits Evalia in Nederland. Alhoewel de Evalia af-fabriek als 6 zits (excl bestuurder) geleverd kan worden voldoet deze opstelling (2/3/2) niet aan de eisen van de RDW om als taxi ingezet te mogen worden. De importeur heeft daarom speciaal voor de taximarkt een compleet nieuwe en multfunctionele achterbank laten ontwikkelen. De 2 opklapstoelen van de 3e zitrij zijn vervangen door een 3-zits bank en op de 2e zitrij is er één zitplaats verwijderd. Met deze nieuwe opstelling  (2/2/3) is er nu voldoende ruimte in het interieur om ook vanaf de achterste zitrij de schuifdeur te kunnen bedienen. Voor een flexibele inzet is de rugleuning van de achterbank in ongelijke delen neerklapbaar zodanig dat de extra bagage daarmee veilig tot aan het plafond opgestapeld kan worden.

Nissan Evalia

De Evalia zal door Verhoef bedrijfsbreed ingezet worden en juist daarom is de flexibiliteit van het interieur zeer belangrijk.

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is alweer de 3e generatie en voorzien van een 30kWh accupakket. In vergelijking met de andere EV voertuigen die wij inzetten zorgt deze accu dat we op een acculading toch 30-50km verder komen. Net als de Kia Soul biedt de Leaf een zeer ruim interieur met een prettige zitpostie en bovendien is de bagageruimte zeer ruim te noemen.

Met de levering van deze 2 Leaf’s en Evalia is de uitbreiding van het EV wagenpark bijna compleet, begin november volgt er namelijk nog een 2e Evalia.

En dan op naar 2017 voor de volgende ‘groene’ golf 😉

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.