Een BN’er als chauffeur

In enkele hilarische tv-programma’s nemen diverse bekende Nederlanders de nobele taak op zich om mensen naar hun eindbestemming te vervoeren. Tijdens deze ritjes zorgen de humor en openhartigheid van de passagiers voor een gezellige rit.

De eerste Taxi

Taxi was het eerste tv-programma waarbij een tv-presentator, vermomd als taxichauffeur, mensen naar hun bestemming reed. Tijdens de rit werden de gesprekken tussen de chauffeur en de passagier opgenomen door een verborgen camera. Toen Maarten Spanjer van ’93 tot ’95 Taxi presenteerde, werd het programma door gemiddeld 2,7 miljoen mensen bekeken. Maarten haalde verschillende grappen uit, waarmee hij het geduld en de kalmte van de passagier soms zwaar op de proef stelde. Hierdoor werd Taxi mateloos populair en is het programma voor de meeste volwassen kijkers een waar begrip.

Klik hier wanneer de video niet zichtbaar is

Na Maarten Spanjer hebben enkele andere presentatoren het stokje van hem overgenomen, al werd niemand zo’n succesvolle Taxi-presentator als zijn laatste opvolger: Joris Linssen. Met zijn serieuzere aanpak voerde Linssen soms diepzinnige gesprekken met zijn passagiers. Joris bleek echter ook wel in voor een geintje en door zijn subtiele gevoel voor humor kreeg hij al snel een trouwe groep kijkers. Hierdoor kon hij het programma maar liefst zes seizoenen blijven presenteren, alvorens Taxi stopte omdat Linssens ándere programma – Hello Goodbye – te succesvol werd.

Klik hier wanneer de video niet zichtbaar is

Cash Cab

In het spelprogramma Cash Cab vervoerden Kurt Rogiers en Edo Brunner passagiers door het hele land. Tijdens de rit deden de passagiers een quiz waarmee ze tot 1.000 euro konden verdienen. Er zat echter wel een keerzijde aan de deelname: bij drie foute antwoorden werden de passagiers uit de taxi gezet en moesten zij verder lopen. Naast een aantal ‘gewone mensen’ is ook De Jeugd van Tegenwoordig een keer toevallig in de Cash Cab gestapt, met deze legendarische beelden tot gevolg.

Klik hier wanneer de video niet zichtbaar is

Uitzonderlijk vervoer

Na het succes van eerdere taxi-programma’s is de publieke omroep in 2015 begonnen met de presentatie van Uitzonderlijk Vervoer. In dit programma rijdt de Vlaamse komediant Philippe Geubels met verschillende bekende Nederlanders rond. Tijdens deze ritjes zorgen hilarische gesprekken en gekke uitdagingen voor een leuke show. Het eerste seizoen van dit programma liep in augustus 2015 af, maar is nog wel online te bekijken.

Professionele chauffeur

Onze chauffeurs hebben zeker gevoel voor humor, maar nemen veiligheid en professionaliteit zeer serieus. Bij ons stapt u niet zomaar in een tv-programma: onze privéchauffeurs en directiechauffeurs brengen zowel BN’ers als gewone Nederlanders elke dag weer veilig en in stijl op hun plek van bestemming.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.