De slimme bushalte

De tijd dat een bushalte een simpel glazen hokje met drie zijkanten en een dak was, is voorbij. Tenminste, als we naar de ‘slimme’ bushokjes in Los Angeles gaan kijken. Daar beschikken ze namelijk over heel veel extra’s die het wachten op de bus bijna aangenaam maken.

Wifi

We zijn allemaal steevast bereikbaar en maken veelvoudig gebruik van Whatsapp. Wat is dan makkelijker dan ook tijdens het wachten op de bus gebruik te kunnen maken van wifi? Dat moet de ontwikkelaar van de bushalte in Los Angeles ook hebben gedacht. De wifi bij de bushalte stelt de reizigers in staat om lekker op het internet te blijven surfen zonder dat het van de databundel af gaat.

USB oplader

Je wilt nog even bellen dat je bijna thuis bent en ziet vervolgens dat je telefoon bijna leeg is. Geen nood, bij de bushalte kun je hem gewoon opladen. De USB oplader kun je gebruiken voor je telefoon maar misschien heb je ook je e-reader wel bij je. Wel zo handig als je nog een lange reis voor de boeg hebt.

Beacon technologie

Aan de hand van Beacon technologie kunnen mensen ‘gevolgd’ worden. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat signalen van en naar een smartphone opgeslagen worden. Dat klinkt een beetje eng maar is in dit geval in het voordeel van de gebruiker. Deze gegevens worden in dit geval gebruikt om de dienstverlening van de busmaatschappij te verbeteren.

Real-time information for LA Metro

Stel: je staat te wachten op de bus maar moet daarna een metro halen. Gaat dat lukken als je bus net iets later vertrekt? De reizigersinformatie van de metro is bij de moderne bushalte af te lezen. Wel zo makkelijk wanneer je van de bus richting de metro gaat. Ben je op zoek naar vervoer en wilt u niet hoeven wachten? Met de taxi’s van Verhoef Service Company bent u sneller dan u denkt op uw bestemming.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.