Private chauffeurs at Verhoef Service Company

The conveyance of passengers is a beautiful profession and we have been executing it with great joy for over sixty years. “It shows.” our customers sometimes tell us. That is why we would like to say something about our history, our organization and how we go about our business.

  • Appropriate transport
  • Safety and comfort
  • A personal approach
  • Luxurious personal and group transportationr
  • Versatile fleet

 

Book online

Verhoef service company in news

6 redenen om een privéchauffeur te huren

Vind jij het leuk om in de spits te rijden, in de file te staan of uren te zoeken naar een parkeerplek? Dan is een privéchauffeur misschien niks voor jou. Als je daarentegen graag snel en comfortabel wilt reizen, lees dan onze zes redenen om een privéchauffeur te huren.

Onvergetelijke chauffeurs in films

Een privéchauffeur is perfect wanneer je je reistijd effectief wilt besteden. Ook in Hollywood zijn ze bekend met het fenomeen. Daarom zien we chauffeurs ook regelmatig terug in films: vaak niet alleen in de rol van chauffeur, maar ook als wijze raadgever. Wij zetten een paar opvallende chauffeurs voor je op een rijtje.

Top 10 van meest tevreden chauffeurs wereldwijd

Ben jij tevreden met de rijomstandigheden in Nederland? Nederlanders blijken hoog te scoren op de wereldwijde bestuurderstevredenheid. Waze, een verkeers- en navigatie app, voerde een onderzoek uit onder miljoenen bestuurders in bijna 40 landen om de tevredenheid te meten. De omstandigheden op de weg, verkeersveiligheid en drukte hebben invloed op de tevredenheid van chauffeurs. In welke landen zijn de rijomstandigheden voor chauffeurs het best?

Select drive

Select Drive is our chauffeur service for business executives, business men and whomever has a need for a private chauffeur.

Read more

Select coaches

Select Coaches is our specialized service for group transportation. We are able to transport up to 0 passengers.

Read more

Group transportation

Verhoef Service Company offers safe and secure transportation for school kids. We keep a tight schedule and assure punctuality.

Read more

Mijn-Taxi

Mijn-Taxi makes sure that you will be arriving at Schiphol airport on time and safe and sound. Order a taxi online via our website.

Read more