Voordelen prive chauffeur

Met een privechauffeur bent u verzekerd van veilig en comfortabel vervoer. Daarnaast kunt u de tijd die u bespaart door niet zelf te rijden, goed inzetten om bijvoorbeeld door te werken of uit te rusten. Verhoef Service Company biedt u de keuze uit privechauffeurs met en zonder auto zodat u zich kunt richten op andere zaken terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht. Voordelen van vervoer met een privéchauffeur:

Tijdsbesparing

Besparing op parkeerkosten

Veilig vervoer bij onder andere gezondheidsklachten

Gecertificeerde en discrete chauffeurs

U bespaart veel tijd

Omdat u zelf niet op het verkeer hoeft te letten, bespaart u veel tijd. De tijd die u bespaart kunt u nuttig gebruiken om uw e-mails te lezen, belangrijke telefoontjes te plegen of een vergadering voor te bereiden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om juist tijdens de rit te gaan rusten zodat u ontspannen en scherp op uw werk of afspraak aankomt.

Parkeerkosten

Door gebruik te maken van een privechauffeur hoeft u niet op zoek te gaan naar een parkeerplek. Wanneer u op vakantie gaat en u uw auto normaliter zou parkeren op een bewaakte parkeerplaats, betaalt u hoge parkeerkosten. Met een privechauffeur betaalt u deze kosten niet. De chauffeur haalt u thuis op, brengt u naar het vliegveld en komt u weer halen wanneer uw vakantie is afgelopen.

Veilig vervoer

Wanneer u door gezondheidsredenen zelf niet kunt rijden of vanwege veiligheidsredenen een privéchauffeur nodig hebt die getraind is in persoonlijke beveiliging en ontsnappingstechnieken, biedt een prive chauffeur uitkomst.

Representatieve prive chauffeurs

U kunt bij ons altijd rekenen op representatieve, gecertificeerde en betrouwbare chauffeurs met een uitstekende rijvaardigheid. Onze chauffeurs hebben een CCV-D certificaat waarmee zij kunnen aantonen dat zij over adequate kennis, inzicht en vaardigheid beschikken ten aanzien van rijvaardigheid, verkeersveiligheid en serviceverlening. U kunt zowel een prive chauffeur boeken met auto als zonder auto.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.