Voordelen prive chauffeur

Met een privechauffeur bent u verzekerd van veilig en comfortabel vervoer. Daarnaast kunt u de tijd die u bespaart door niet zelf te rijden, goed inzetten om bijvoorbeeld door te werken of uit te rusten. Verhoef Service Company biedt u de keuze uit privechauffeurs met en zonder auto zodat u zich kunt richten op andere zaken terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

Voordelen van vervoer met een privéchauffeur:

  • Tijdsbesparing
  • Besparing op parkeerkosten
  • Veilig vervoer bij onder andere gezondheidsklachten
  • Gecertificeerde en discrete chauffeurs

U bespaart veel tijd

Omdat u zelf niet op het verkeer hoeft te letten, bespaart u veel tijd. De tijd die u bespaart kunt u nuttig gebruiken om uw e-mails te lezen, belangrijke telefoontjes te plegen of een vergadering voor te bereiden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om juist tijdens de rit te gaan rusten zodat u ontspannen en scherp op uw werk of afspraak aankomt.

Parkeerkosten

Door gebruik te maken van een privechauffeur hoeft u niet op zoek te gaan naar een parkeerplek. Wanneer u op vakantie gaat en u uw auto normaliter zou parkeren op een bewaakte parkeerplaats, betaalt u hoge parkeerkosten. Met een privechauffeur betaalt u deze kosten niet. De chauffeur haalt u thuis op, brengt u naar het vliegveld en komt u weer halen wanneer uw vakantie is afgelopen.

Veilig vervoer

Wanneer u door gezondheidsredenen zelf niet kunt rijden of vanwege veiligheidsredenen een privéchauffeur nodig hebt die getraind is in persoonlijke beveiliging en ontsnappingstechnieken, biedt een prive chauffeur uitkomst.

Representatieve prive chauffeurs

U kunt bij ons altijd rekenen op representatieve, gecertificeerde en betrouwbare chauffeurs met een uitstekende rijvaardigheid. Onze chauffeurs hebben een CCV-D certificaat waarmee zij kunnen aantonen dat zij over adequate kennis, inzicht en vaardigheid beschikken ten aanzien van rijvaardigheid, verkeersveiligheid en serviceverlening. U kunt zowel een prive chauffeur boeken met auto als zonder auto.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of het direct huren van een privechauffeur contact met ons op via 0297 219 065 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Neem contact met ons op