Ons wagenpark: Volkswagen Multivan

25 Augustus, 2014 08:54

In onze vorige blogs kwamen onze drie chique Mercedes-Benzmodellen en de Volvo S80 aan bod. In deze laatste blog betreffende de verhuur van auto’s met privé chauffeur of directiechauffeur behandelen we de Volkswagen Multivan. Dit comfortabele en prettige model van de Duitse autofabrikant heeft 5 zitplaatsen en is voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen en veel comfort.

Comfort

Het bijzondere aan de Volkswagen Mutlivan is dat hij gebruikt kan worden als mobiele vergaderzaal. De twee passagiersstoelen die in het midden van de auto staan, kunnen 360 graden draaien waardoor iedereen prettig elkaar kan aankijken. Ook zijn deze stoelen uitgerust met armleuningen. Voor de chauffeur en de bijrijder zijn de ergonomische voorstoelen in hoogte verstelbaar en voorzien van armleuning en lendensteunen.

Ook is de Volkswagen Multivan voorzien van een uitklapbaar DVD-scherm. De DVD-speler is te besturen met afstandsbediening en voor de geluidsoverdracht wordt er gebruik gemaakt van draadloze hoofdtelefoons.

De oprolbare zonwering in de passagiersruimte heeft twee functies. Aan de ene kant zorgt het ervoor dat het zonlicht u niet zal storen tijdens bijvoorbeeld het werken op een laptop of naar het kijken van een DVD. Aan de andere kant zorgt het ervoor dat mensen buiten de auto niet kunnen zien wat er binnen de auto zich afspeelt.

Verder is de Volkswagen Multivan voorzien van verlichting naast de traptrede, kunnen de achterste stoelen worden omgeklapt tot comfortabele achterbank, is de dakhemel voorzien van prettige leeslampen en luchtroosters.
De multifunctionele tafel biedt ook prettige mogelijkheden. Zo hoeft u uw lunch, laptop of papieren niet op schoot te hebben.

Veiligheid

Net zoals Mercedes-Benz en Volvo, hecht ook Volkswagen veel waarde aan de veiligheid van zowel de chauffeur als die van de passagiers. Voor de chauffeur zijn er de Park Distance Control en de achteruitrijcamera Rear Assist die helpen bij het in- en uitparkeren. De Side Assist helpt de bestuurder met het opmerken van medeweggebruikers in de dode hoek en de mistlampen met bochtenverlichtingwaardoor er een beter overzicht is, ook van de rand van de weg.

Zoals te verwachten is de Volkswagen Multivan voorzien van airbags en veiligheidsgordels als onderdeel van de algemene veiligheid.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een privechauffeur of directiechauffeur met deze prettige Volkswagen Multivan? Neem dan contact met ons op.

< UBER-verbod opgeheven Ons wagenpark: Mercedes-Benz S Klasse >