Ons wagenpark: Mercedes-Benz E Klasse

In ons wagenpark hebben we verschillende prachtige automodellen beschikbaar. Als u een privé chauffeur mét auto bij ons wil huren, heeft u keuze uit onder meer de Mercedes-Benz E Klasse. In deze blogpost wordt de E-Klasse beschreven. Deze blog is onderdeel van de serie Ons Wagenpark waarin verschillende wagens die door ons worden aangeboden aan bod komen.

Comfort

Wanneer u een prive chauffeur huurt, kun u de Mercedes-Benz E Klasse erbij huren. Deze fraaie wagen heeft, zoals we van Mercedes gewend zijn, een groot comfort. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de optionele actieve multicontourstoelen die ervoor zorgen dat een langste rit een fijne zit wordt. Ook is er de automatische airconditioning die per zone geregeld kan worden. De linker- en rechterkant van het interieur kan zijn eigen temperatuur instellen. Een speciaal filter houdt de stofjes van de buitenlucht tegen voor een goede luchtkwaliteit in de auto. Optioneel zijn ook: het al dan niet panoramisch schuifdag, een gelaagd veiligheidsglas met geluidwerend folio voor de voor- en achterdeuren en een Memory-pakket waarbij de instelling van ondermeer de voorstoelen en hoofdsteunen “onthouden” worden.

 Veiligheid

Net als de Mercedes-Benz S-Klasse, maakt ook de E-Klasse gebruik van het zogenaamde Integrale Veiligheidsconcept waardoor de E-Klasse de mogelijkheid heeft tot verschillende veiligheidstechnologieën. U rijdt dus in een bijzonder veilige auto. Een mooi voorbeeld van de veiligheidsopties die aangeboden worden op de Mercedes-Benz E-Klasse is die van de actieve motorkap. Deze technologie zorgt ervoor dat, in het geval van een aanrijding met een voetganger of fietser, de motorkap 80 millimeter omhoog komt waardoor de persoon niet geraakt wordt door de harde onderdelen van de motor, maar terecht komt op de “zachte” motorkap. Een ander mooi voorbeeld van hoe Mercedes-Benz zich bij dit model bezig heeft gehouden met de veiligheid, is de attention assist. Deze technologie zorgt ervoor dat de bestuurder niet in microslaap terecht komt. Een chauffeur is vaak de hele dag aan het rijden en daardoor neemt de kant toe op microslaap -een slaapperiode die korter is dan 30 seconden. Het systeem monitort het rijgedrag van de bestuurder en geeft met beeld en geluid een waarschuwing wanneer er iets verandert in het stuurpatroon van de bestuurder.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een privé chauffeur met een Mercedes-Benz E-Klasse? Kijk dan op de website van Verhoef Service Company of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.