Elektrische auto’s bij Verhoef Service Company

Vergroening van het wagenpark

In Nederland rijden meer dan tweehonderdduizend elektrische of hybride auto’s rond. Ook vervoerbedrijven werken steeds vaker met elektrische vervoermiddelen. De autobranche heeft de afgelopen jaren flink geïnnoveerd met het oog op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid: het aantal elektrische auto’s schiet hierdoor omhoog. Ook bij Verhoef Service Company rijden we sinds kort met elektrische taxi’s.

Voor de milieubewuste reiziger

Een elektrische auto verbruikt geen fossiele brandstoffen en heeft geen CO2-, fijnstof- en stikstofoxide-uitstoot. Daarom zijn ze ideaal voor de milieubewuste reiziger. Ook veroorzaken ze minder geluidshinder dan reguliere auto’s. Bovendien is een elektrische taxi net zo comfortabel als een reguliere taxi en betaalt u dezelfde prijs voor een taxirit.

De uitdaging

Een elektrische taxi mag dan wel goed zijn voor het milieu, maar het stelt de chauffeur ook voor een aantal uitdagingen. Terwijl een auto op diesel, benzine of gas een actieradius van zo’n 600 kilometer heeft, is de actieradius van een elektrische auto slechts een kwart van deze afstand, gemiddeld zo’n 150 kilometer. Daar móét de chauffeur wel creatief mee omgaan: met bewust rijgedrag en een strakke planning kan hij passagiers gelukkig probleemloos van A naar B brengen. De nieuwste elektrische auto’s beschikken overigens over een accu, waarmee de actieradius van de auto wordt verlengd met 30 tot 50 kilometer.

Elektrische taxi’s bij Verhoef Service Company

Verhoef Service Company zet sinds augustus een zestal elektrische Kia Souls, twee Nissan Leafs en een Nissan Evalia. De elektrische auto’s zijn onderdeel van een meerjarenplan om het wagenpark te vergroenen. De auto’s worden ingezet op projecten waarbij de tarieven op het niveau van contractvervoer liggen, zoals zorgvervoer, leerlingenvervoer en regiotaxi.

Verhoef levert met de elektrische taxi’s een bijdrage aan een schoner milieu door de beperking van CO2-uitstoot. Afhankelijk van uw reisdoel en de afstand is het dus mogelijk dat u in een elektrische auto vervoerd wordt wanneer u een auto met chauffeur reserveert bij Verhoef Service Company.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.