De vier grootste voordelen van een privéchauffeur

Wanneer u een privéchauffeur reserveert, kunt u bepaalde verwachtingen hebben. De vanzelfsprekende goede manieren van de privéchauffeur of privéchauffeuse, zorgen voor een prettige reis. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan het hebben van een privéchauffeur. In dit artikel zetten we de vier grootste voordelen even op een rij.

Tijdsbesparing

Door het hebben van een privéchauffeur, kunt u uw tijd gebruiken voor andere zaken. Dankzij een privéchauffeur heeft u nu de mogelijkheid om gedurende de reis iets door te lezen, uit te werken, af te maken of op te zoeken. Afhankelijk van de afstand die u aflegt, kunt u op deze manier veel tijd besparen.

Ontspanning

Het kan zijn dat het verkeer u veel stress oplevert. Dit kan verergeren wanneer u stipt op tijd moet zijn. Aan stress gerelateerde momenten die vaak voorkomen zijn bijvoorbeeld het op tijd zijn voor een belangrijke vlucht, vergadering of bijeenkomst. Op zo’n moment kan het erg fijn zijn om niet ook nog met het verkeer bezig te hoeven zijn

Comfortabel

Als u een privéchauffeur reserveert kunt u deze reserveren met of zonder auto. In het geval dat u de chauffeur of chauffeuse zonder auto reserveert, dan wordt u vervoerd in uw eigen auto. Hiernaast bestaat er ook de mogelijkheid om de chauffeur met een auto te reserveren. We hebben verschillende modellen en merken (Mercedes, Volvo, Volkswagen) in ons wagenpark die een comfortabele reis zullen waarmaken.

Veiligheid

Het kan natuurlijk ook mogelijk zijn dat u een privéchauffeur reserveert in verband met veiligheids- of gezondheidsredenen. In dat geval kan ook de privéchauffeur u goed begeleiden. U kunt een privéchauffeur reserveren van vier verschillende niveaus. Chauffeurs van drie van de vier niveaus hebben een EHBO-certificaat zodat u in geval van nood gelijk geholpen kunt worden. Twee niveaus privéchauffeurs zijn getraind in beveiliging. U bent dus ook nog voorzien van veiligheid mocht u in gevaar komen. Ook hebben wij chauffeurs van een niveau waarbij de chauffeur getraind is in persoonlijke begeleiding. Indien u niet goed ter been bent of begeleiding wenst, dan is dit bij Verhoef Service Company ook een mogelijkheid.

Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze privéchauffeurs.
Voor vragen, opmerkingen of reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Verhoef Service Company

Contact

Savannahweg 17
3542 AW, Utrecht

0297-219050
info@verhoefservicecompany.nl

Over Verhoef

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van privé vervoer en transport.