Directiechauffeur van Verhoef Select Drive

 

Bij Verhoef Service Company werken enkel en alleen de meest gekwalificeerde directiechauffeurs. Onze hoogwaardige dienst Verhoef Select Drive is speciaal in het leven geroepen om comfort, gemak en kwaliteit onder één naam te presenteren. Onze directiechauffeurs en directiechauffeuses zijn veelzijdig en professioneel. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een goede match bepalen.

 

De directiechauffeur is een representatieve dienstverlener die beschikt over de juiste opleiding en training. Indien gewenst kan Verhoef Service Company een directiechauffeur aandienen met onder andere EHBO-certificaten, beveiligingservaring en/of ervaring met persoonsbegeleiding. Vanzelfsprekend zijn al onze directiechauffeurs vakmensen waardoor u zich veilig kunt voelen en verzekerd bent van een comfortabele reis.

 

Boek direct een directiechauffeur

 

 

 

Directiechauffeur met of zonder auto

 

U wenst in stijl, met klasse en met discretie vervoerd worden. Verhoef biedt de diensten aan die voldoen aan uw wensen. Het is gangbaar dat u een directiechauffeur reserveert die u in uw eigen auto vervoert. Wenst u liever een chauffeur in combinatie met één van onze ruime en luxe auto’s? In ons wagenpark vindt u luxe voertuigen die van alle gemakken zijn voorzien.

 

Boek direct een directiechauffeur

 

 

 

Ontdek de comfort en de kwaliteit van een directiechauffeur

 

Indien u nog even wenst te ontspannen terwijl u zonder zorgen bij uw afspraak wordt afgezet, dan bieden de directiechauffeurs van Verhoef Service Company u de oplossing. Onderweg nog wat werk afmaken terwijl u naar de plaats van bestemming wordt gebracht? Verhoef biedt u deze mogelijkheid door deskundige directiechauffeurs aan in te zetten. Ook zonder zorgen reizen?

 

Boek direct een directiechauffeur

Contact us